Η Q-Cells επεκτείνεται στην Αγγλία

 
7 κτίριο q cells 330χ250 Η Q Cells επεκτείνεται στην Αγγλία

Η Q-Cells στην Αγγλία

H κατασκευάστρια γερμανική εταιρεία φωτοβολταϊκών Q-Cells SE (Bitterfeld-Wolfen) ανακοίνωσε την επέκταση των δραστηριοτήτων της στην Αγγλία. Η εταιρεία έχει ήδη εγκαταστήσει εκεί τρεις φωτοβολταϊκούς σταθμούς με συνολική χωρητικότητα 155 κιλοβάτ.

Επιπλέον, η Q-Cells  παρουσίασε τα προϊόντα της από τις 20 μέχρι τις 22/03/2012 στην έκθεση Ecobuild στο Λονδίνο.
Στο επίκεντρο της παρουσίασης βρέθηκε το μονοκρυσταλλικό πάνελ 60-κυψελών υψηλής απόδοσης Q.PEAK. Το πάνελ έχει ονομαστική ισχύ των 260 watt  και απόδοση της τάξης του 15,9%. Δίπλα του βρέθηκε το μοντέλο Q.PEAK BLK με ίδια χαρακτηριστικά σε (all)-μαύρο σχεδιασμό. Το BLK  προτείνεται από την Q-Cells ως  ιδιαίτερα κατάλληλο για κατοικίες και εμπορικά κτίρια.
Παράλληλα με το Q.SMART UF L η εταιρεία έδειξε στην Ecobuild, ένα φωτοβολταϊκό πάνελ με βάση την τεχνολογία CIGS και απόδοση έως και 14,7%, το οποίο σύμφωνα με την Q-Cells είναι το πιο αποδοτικό CIGS thin-film μονάδα στην αγορά.

Επιπλέον, η Q-Cells ανακοίνωσε πρόσφατα την συνεργασία της με την αγγλική UFW Ltd, με την οποία εγκατέστησε τους τρεις φωτοβολταϊκούς σταθμούς με συνολική χωρητικότητα των 155 κιλοβάτ. Ο ένας σταθμός είναι ένα σύστημα ανοιχτού χώρου στο Shropshire και οι δύο άλλοι συστήματα σε στέγες στο Peterborough.

 
This entry was posted in ΔΙΕΘΝΗ, ΠΑΝΕΛ and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.