Η Q Cells αναδεικνύεται ως κορυφαία εταιρεία στα φωτοβολταϊκά

 
7 κτίριο q cells 330χ250 Η Q Cells αναδεικνύεται ως κορυφαία εταιρεία στα φωτοβολταϊκά

Η Q Cells αναδεικνύεται κορυφαία εταιρεία στα φωτοβολταϊκά

Στις 08/02/2012, η εταιρεία έρευνας αγοράς EuPD Research (Βόννη) χορήγησε το βραβείο ” TOP BRAND PV “, στην εταιρεία Q.Cells SE (Bitterfeld-Wolfen, Γερμανία).
Με βάση την ανεξάρτητη έρευνα η EuPD Research επιβεβαίωσε, ότι η Q.Cells SE είναι η πιό αξιόπιστη και δημοφιλή εταιρεία φωτοβολταϊκών, τόσο σε εταιρείες εγκαταστάσεων όσο και σε τελικούς πελάτες στη Γερμανία, τη Γαλλία και την Ιταλία.

Η EuPD Research ανέπτυξε το 2010 μια μέθοδο με σκοπό την ανεξάρτητη αξιολόγηση για κατασκευάστριες εταιρείες φωτοβολταϊκών στοιχείων και μετατροπέων. Το βραβείο απονέμεται μετά από μία πολύπλοκη διαδικασία ανάλυσης και αξιολόγησης. Περίπου 30 ατομικούς παράγοντες περιλαμβάνει η τελική αξιολόγηση.
“Αυτό το βραβείο είναι η δέσμευσή μας για τον διαρκή προσανατολισμό μας προς τον πελάτη και τις επιθυμίες του. Όχι μόνο για τους εταίρους μας, τους εμπόρους, τους εγκαταστάτες αλλά και για τον τελικό πελάτη γινόμαστε αντιληπτοί  για την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία, των προϊόντων μας.” δήλωσε ο Clemens Jargon, υπεύθυνος για την εμπορία, τις πωλήσεις και την ανάπτυξη νέων προϊόντων της Q.Cells.

 
This entry was posted in ΔΙΕΘΝΗ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΑΝΕΛ and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.