SOLON: Η αυτοπαραγωγή ηλιακής ενέργειας ανοίγει για τις επιχειρήσεις μεγάλο δυναμικό εξοικονόμησης ενέργειας

 
5 fot dach 330x206 SOLON: Η αυτοπαραγωγή ηλιακής ενέργειας ανοίγει για τις επιχειρήσεις μεγάλο δυναμικό εξοικονόμησης ενέργειας

Ιδιοκατανάλωση με την παραγωγή ηλιακής ενέργειας στον εμπορικό και βιομηχανικό κλάδο

Η SOLON Energy GmbH(Βερολίνο, Γερμανία), προσφέρει εκτεταμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες για την ιδιοκατανάλωση ηλιακής ενέργειας στον εμπορικό και βιομηχανικό κλάδο. Η ηλιακή ενέργεια με την αυτοπαραγωγή και την ιδία χρήση μπορεί να ανοίξει για τις επιχειρήσεις ένα μεγάλο δυναμικό εξοικονόμησης ενέργειας, τονίζει η εταιρεία.

Επιχειρήσεις και βιομηχανία είναι συχνά εξοπλισμένα με μεγάλες στέγες και χρειάζονται ενέργεια κυρίως κατά τη διάρκεια της ημέρας. Με μια ιδιόκτητη μονάδα παραγωγής ενέργειας στη στέγη, οι επιχειρήσεις μπορούν να εξασφαλίσουν το ηλεκτρικό τους ρεύμα με κόστος  0,10 ευρώ, μόνιμο για έως και 20 χρόνια!
Έτσι η SOLON ειδικεύεται στον νέο τομέα της επαγγελματικής ιδιοκατανάλωσης.

Η SOLON προσφέρει στις επιχειρήσεις πλήρη κάλυψη συμβουλευτικών υπηρεσιών και εγκατάστασης των συστημάτων. Για το σκοπό αυτό, αναλύεται το ατομικό προφίλ των εταιρειών, οι ανάγκες τους σε ενέργεια και συγκρίνονται με την αναμενόμενη παραγωγή ενέργειας ενός φωτοβολταϊκού συστήματος στην εταιρεία οροφής, σε συνδυασμό με αποθηκευτικό σύστημα.

 
This entry was posted in ΣΚΕΠΕΣ and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.