Σύστηματα αποθήκευσης ενέργειας της aleo, για ηλιακή ηλεκτρική ενέργεια όλο το εικοσιτετράωρο

 
aleo speicher Σύστηματα αποθήκευσης ενέργειας της aleo, για ηλιακή ηλεκτρική ενέργεια όλο το εικοσιτετράωρο

VS 5 Volt Hybrid και S10 της E3/DC

Η aleo solar AG παρουσίασε στην Intersolar Europe δύο συστήματα αποθήκευσης ηλιακής ενέργειας: το VS 5 Volt Hybrid και το  S10 της E3/DC. Και τα δύο είναι κατάλληλα για ιδιωτικές κατοικίες και μικρές επιχειρήσεις αναφέρει η aleo solar σε δελτίο τύπου.

Με δύο λύσεις της aleo(μπαταρίες), μπορεί να αποθηκευτεί ένα μεγάλο ποσοστό 70-80% των ιδιωτικών αναγκών σε ηλεκτρική ενέργεια. Έτσι η ηλιακή ενέργεια χρησιμοποιείται όταν απαιτείται ή αποθηκεύεται στις μπαταρίες ή διοχετεύεται στο δίκτυο. Η αποθήκευση της ηλιακής ενέργειας μπορεί να καταστήσει τους μικρούς παραγωγούς φωτοβολταϊκής ενέργειας ανεξάρτητους από τους προμηθευτές ρεύματος και από τις αυξανόμενες τιμές.

Και τα δύο συστήματα είναι σχεδιασμένα να διαρκέσουν έως και 20 χρόνια, βασίζονται σε μπαταρία ιόντων λιθίου,  συμπεριλαμβάνουν μετασχηματιστή και ένα σύστημα παρακολούθησης. Η παρακολούθηση είναι δυνατή μέσω Internet ή μέσω μιάς iPhone app, ενώ ο συνδυασμός της κατανάλωσης ρεύματος από την μπαταρία, το δίκτυο ή το φωτοβολταϊκό σύστημα είναι πλήρως αυτοματοποιημένος.

Το VS 5 Hybrid διατίθεται με χωρητικότητα 8,8 κιλοβατώρες (kWh), 11 kWh και 13,2 kWh. Παρέχεται εγγύηση για ολόκληρη την μονάδα, για την περίοδο πέντε ετών.

Το S10 της E3/DC μπορεί να ενσωματωθεί στον  οικιακό πίνακα, και έχει χωριτηκότητα 5,4 kWh που μπορεί να επεκταθεί μέχρι και 10,8 kWh με εγγύηση έξι ετών.

Η εγκατάσταση των συστημάτων αποθήκευσης γίνεται αποκλειστικά και μόνο μέσω της aleo solar, από τους πιστοποιημένους εγκαταστάτες της. Τα πρώτα σεμινάρια για την πιστοποίηση ξεκινούν τον Ιούλιο. Επιπλέον η aleo solar προσφέρει στους εξουσιοδοτημένους αντιπρόσωπους της υποστήριξη και θεωρητική κατάρτιση στη νέα τεχνολογία της αποθήκευσης της ηλεκτρικής ενέργειας.

Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.aleo-solar.de/en/products/solarstrom-speicher/unsere-solarstrom-speicher/

 
This entry was posted in ΔΙΕΘΝΗ, ΣΚΕΠΕΣ and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.