Συστήματα Στήριξης Φωτοβολταϊκών

 
Mitrousi Συστήματα Στήριξης Φωτοβολταϊκών

Συστήματα Στήριξης Φωτοβολταϊκών Πλαισίων

Η εταιρεία “ΜΗΤΡΟΥΣΗΣ” παρακολουθώντας τις εξελίξεις στην αγορά έχει οργανώσει, ήδη από το 2008, τμήμα μελέτης και κατασκευής Συστημάτων Στήριξης Φωτοβολταϊκών Πλαισίων (σταθερής και μεταβαλλόμενης κλίσης). Με έδρα την περιοχή της Δράμας, το τμήμα αυτό στελεχωμένο με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό παρέχει και υπηρεσίες κατασκευής Φωτοβολταϊκών Σταθμών με εργασίες όπως Πασσαλόμπηξη – Βιδωτά Θεμέλια, Περιφράξεις, Χωματουργικά, Συναρμολόγηση Βάσεων και Τοποθέτηση των Φωτοβολταϊκών πλαισίων στις Βάσεις, εξυπηρετώντας κυρίως την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Ο Νοέμβριος βρήκε την εταιρεία να έχει πετύχει ένα σημαντικό στόχο, έχει συμμετάσχει στην κατασκευή τμημάτων ή εξ ολοκλήρου Φωτοβολταϊκών Σταθμών συνολικής ισχύος άνω των 11MW.

Το σημαντικό είναι πως υπάρχει μια τέλεια ισορροπία και αρμονία στον καταμερισμό των έργων: 80 Στέγες, 80 Δώματα, 80 επίγεια Φ/Β Πάρκα! Μια ισορροπία που αποδεικνύει πως η εταιρεία δείχνει την ίδια αφοσίωση και επιμέλεια, δίνει την ίδια προσοχή και αξία σε κάθε είδους επένδυση, σε έργα οικιακού και επαγγελματικού χαρακτήρα, μικρότερης και μεγαλύτερης ισχύος, μικρότερου και μεγαλύτερου κόστους.

Ήδη υπάρχουν υπό μελέτη ή υπό κατασκευή νέοι Φωτοβολταϊκοί Σταθμοί διαφόρων μεγεθών και αξίας, καθώς και σημαντικές συμφωνίες όπως αυτή για την κατασκευή Φωτοβολταϊκού σταθμού ισχύος 1MW στην περιοχή της Ξάνθης.

Νέος στόχος της εταιρείας είναι να κλείσει το α’ τρίμηνο του 2013 με έργα συνολικής ισχύος 15MW και να διαμορφωθεί η ισορροπία  στο 100/100/100!

Περισσότερες πληροφορίες στο link: www.themeliovida.gr

 
This entry was posted in ΠΑΡΚΑ, ΣΚΕΠΕΣ and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.