Η DIVICO Security στην 6η Διεθνή Έκθεση EcoTec 2013

 
kamera Η DIVICO Security στην 6η Διεθνή Έκθεση EcoTec 2013

Προστασία και ασφάλεια του φωτοβολταϊκού πάρκου

Η DIVICO Security, η εταιρεία security η οποία προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ασφαλείας από το 1983 και εξειδικεύεται στις υπηρεσίες ασφάλειας και προστασίας φωτοβολταϊκών πάρκων, ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην 6η Διεθνή Έκθεση EcoTec η οποία θα πραγματοποιηθεί 18-21 Απριλίου στο Metropolitan Expo.

“Πραγματικά ανυπομονούμε για την έκθεση¨ δηλώνει ο Πρόεδρος της DIVICO Security κος Δημήτρης Βυργιώτης και προσθέτει: “Η μεγαλύτερη Έκθεση για τα φωτοβολταϊκά και την πράσινη ανάπτυξη είναι ένα γεγονός από το οποίο η DIVICO Security δεν θα μπορούσε να λείπει. Έχουμε αναπτύξει τεχνολογία για την προστασία και την ασφάλεια κάθε φωτοβολταϊκού πάρκου. Προβλήματα προστασίας που πολλοί αντιμετωπίζουν εξαιτίας των δυσπρόσιτων περιοχών που βρίσκονται τα περισσότερα πάρκα, αποτελούν για την DIVICO ξεπερασμένες προκλήσεις. Η δυνατότητα τηλεχειρισμού των συστημάτων ασφαλείας από απόσταση, χάρη σε ένα από τα το πιο εξελιγμένα Κέντρα Λήψης Σημάτων της νοτιοανατολικής Ευρώπης, καθώς και η δυνατότητα σύνδεσης σε πραγματικό χρόνο με τις κάμερες των πάρκων, εγγυώνται την ασφάλεια κάθε φωτοβολταϊκού πάρκου”.

Σημειώνεται ότι η DIVICO Security προσφέρει πανελλαδική κάλυψη, έχει πολυετή εμπειρία στην προστασία φωτοβολταϊκών πάρκων.

 
This entry was posted in EVENTS and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.