Η aleo solar παρουσιάζει καινοτόμες φωτοβολταϊκές λύσεις στην έκθεση ECOTEC

 
15 aleo 330x210 Η aleo solar παρουσιάζει καινοτόμες φωτοβολταϊκές λύσεις στην έκθεση ECOTEC

Kαινοτόμες φωτοβολταϊκές λύσεις στην έκθεση ECOTEC από την Aleo

Η aleo solar AG έχει διατηρήσει την κυρίαρχη θέση της στην αγορά της Ελλάδας και το 2012 κατάφερε να επεκτείνει σημαντικά την πελατειακή της βάση. Με μερίδιο αγοράς που ανέρχεται στο επτά τοις εκατό, η aleo solar συνεχίζει να είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές φωτοβολταϊκών συστημάτων στην ελληνική αγορά. Η γερμανική εταιρεία είναι γνωστή για τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες της και τα υψηλής ποιότητας εξαρτήματα φωτοβολταϊκών συστημάτων της. Με την ιδιότητά της ως “Μέγας Χορηγός” στη διεθνή περιβαλλοντική έκθεση ECOTEC, η aleo solar παρουσιάζει τα φωτοβολταϊκά πάνελ υψηλής απόδοσης, λύσεις αποθήκευσης καθώς και ένα πρακτικό υβριδικό πάνελ φωτοβολταικό / θερμικό (ΦΒ/Θ) δύο σε ένα, το οποίο συνδυάζει τα φωτοβολταϊκά και τα θερμικά συστήματα για παραγωγή ζεστού νερού σε ένα πάνελ.

Το υψηλής ποιότητας υβριδικό πάνελ ΦΒ/Θ είναι μια φωτοβολταϊκή λύση ιδανική για την ελληνική αγορά. Το μαύρο φωτοβολταϊκό πάνελ S_79 με το προσαρμοσμένο θερμικό εξάρτημα της Fototherm στην πίσω πλευρά συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των θερμικών και των φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων. “Αυτή η λύση είναι ιδανική για οποιαδήποτε ελληνική στέγη. Παρέχει ταυτόχρονα ζεστό νερό και ηλεκτρισμό και, γι’ αυτόν τον λόγο, είναι αποτελεσματική και εξοικονομεί χώρο και χρήματα για τους πελάτες μας”, εξηγεί ο Θανάσης Σακκάς, Διευθυντής Πωλήσεων της aleo solar στην Ελλάδα και την Κύπρο. Η θερμική μονάδα διασφαλίζει τη βέλτιστη θερμοκρασία λειτουργίας των φωτοβολταϊκών κυψελών ψύχοντάς τις και αυξάνοντας έτσι την παραγωγή ηλεκτρισμού. Πιθανές εφαρμογές του ΦΒ/Θ πάνελ περιλαμβάνουν εμπορικές εγκαταστάσεις με υψηλές απαιτήσεις σε ζεστό νερό, όπως βιομηχανικές διαδικασίες, και ξενοδοχεία με απαιτήσεις σε ηλεκτρισμό. Όσον αφορά στις κατοικίες, το υβριδικό πάνελ προορίζεται για πελάτες που δεν θέλουν να συμβιβαστούν ως προς το αισθητικό κομμάτι και αναζητούν μια λύση που παρέχει ηλεκτρισμό για το σπίτι τους με βάση τις πηγές ανανεώσιμης ενέργειας.

Τα νέα πάνελ aleo solar υψηλής απόδοσης χρησιμοποιούν ακόμα πιο αποτελεσματικά το ηλιακό φως χάρη στο αντιανακλαστικό γυαλί και την ιδιαίτερα διαφανή ενσωματωμένη μεμβράνη. Η υψηλή παραγόμενη ισχύς του πάνελ επιφέρει μείωση στο κόστος υλικών και εγκατάστασης. Η aleo solar θα παρουσιάσει, επίσης, στην ECOTEC απλές στρωματοποιημένες πλάκες – Φωτοβολταϊκά πλαίσια, οι οποίες χρησιμοποιούνται για υψηλών προτύπων αισθητικές λύσεις για τη διαδικασία ενσωμάτωσης σε κτίρια. Για την αποθήκευση του παραγόμενου φωτοβολταϊκού ηλεκτρισμού, η aleo solar προσφέρει μια λύση αποθήκευσης από τον γερμανικό προμηθευτή συστημάτων E3DC που είναι κατάλληλη για μονοκατοικίες και μικρές επιχειρήσεις. Περιλαμβάνει μπαταρίες ιόντων λιθίου υψηλής απόδοσης με διάρκεια ζωής έως 20 έτη. Απαιτούν πολύ λίγο χώρο, έχουν εύκολη εγκατάσταση και λειτουργούν πλήρως αυτόνομα.

Η 6η έκθεση “ECOTEC – Environmental Technologies & Photovoltaic Systems” λαμβάνει χώρα στην Αθήνα από τις 18 έως 21 Απριλίου 2013. Είναι η μεγαλύτερη έκθεση περιβαλλοντικών τεχνολογιών στη νοτιοανατολική Ευρώπη. Η aleo solar είναι Μέγας Χορηγός και εκθέτει τα έξυπνα φωτοβολταϊκά της προϊόντα και λύσεις στην αίθουσα 3, περίπτερο C1. Επισκεφθείτε το σεμινάριο “Η aleo solar παρουσιάζει τις λύσεις του μέλλοντος σήμερα” στις 19 Απριλίου 2013, 2 μ.μ. στην αίθουσα C2 για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την εταιρεία, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

 
This entry was posted in EVENTS and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.