Οικονομική Θέρμανση: Η πρώτη Εκθεση για εναλλακτικές οικονομικές μορφές θέρμανσης

 
oikonomiki thermansi 2 Οικονομική Θέρμανση: Η πρώτη Εκθεση για εναλλακτικές οικονομικές μορφές θέρμανσης

Η πρώτη έκθεση για τη θέρμανση στη χώρα μας

Η έκθεση Οικονομική Θέρμανση θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για όλους όσους αναζητούν μια οικονομική λύση για τη θέρμανση του σπιτιού αλλά και του επαγγελματικού τους χώρου. Η αλματώδης αύξηση της τιμής του πετρελαίου έχει φέρει πολλά νοικοκυριά σε εξαιρετικά δύσκολη θέση με αποτέλεσμα να αναζητούν εναλλακτικούς τρόπους θέρμανσης.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 28 έως 30 Σεπτεμβρίου 2012 στο εκθεσιακό κέντρο του κλειστού Φαλήρου Tae Kwon Do από την εταιρεία διοργάνωσης εκθέσεων Be Best.

Η συμμετοχή εκθετών έως σήμερα έχει ξεπεράσει ακόμα και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις ενώ το μεγάλο εκθεσιακό γεγονός αναμένεται να επισκεφτούν παραπάνω από 40.000 επισκέπτες για να ενημερωθούν για τα σημαντικά οφέλη των εναλλακτικών και πιο οικονομικών μορφών θέρμανσης. Από την πρώτη στιγμή ανακοίνωσης διεξαγωγής της έκθεσης, υπήρξε έκδηλος ενθουσιασμός και από τους διοργανωτές αλλά και από τις πιο αξιόπιστες επιχειρήσεις του χώρου, οι οποίες θέλοντας να αξιοποιήσουν τις τεράστιες δυνατότητες προβολής που τους προσφέρει το μεγάλο εκθεσιακό αυτό εγχείρημα, έσπευσαν άμεσα να δηλώσουν συμμετοχή.

Η «Οικονομική Θέρμανση» κατάφερε να συγκεντρώσει τις σημαντικότερες επιχειρήσεις από τον κλάδο των εναλλακτικών μορφών θέρμανσης, οι οποίες θα δείξουν στο ευρύ κοινό ότι όντως υπάρχουν οικονομικές λύσεις για τη θέρμανση οικιών και επαγγελματικών χώρων, καλύπτοντας ταυτόχρονα την ανάγκη για ενημέρωση όλων των Ελλήνων, που αναζητούν μία διέξοδο σε αυτούς ακριβώς τους οικονομικότερους τρόπους θέρμανσης.

www.oikonomiki-thermansi.gr/

 
This entry was posted in EVENTS and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.