Επανασύνδεση της παροχής ρεύματος σε 4.000 νοικοκυριά, έως αύριο

 
44 μαννιατης 330x240 Επανασύνδεση της παροχής ρεύματος σε 4.000 νοικοκυριά, έως αύριο

Επανασύνδεση της παροχής ρεύματος σε 4.000 νοικοκυριά, έως αύριο

Ο Υπουργός ΠΕΚΑ, Γιάννης Μανιάτης, στο περιθώριο της Συνόδου των Υπουργών Ενέργειας της Ε.Ε. που πραγματοποιείται στις Βρυξέλλες, έκανε την ακόλουθη δήλωση στους εκπροσώπους του Τύπου :

«Ενημέρωσα τους Ευρωπαίους συναδέλφους μου για τις προτεραιότητες της Ελληνικής Προεδρίας στον τομέα της Ενέργειας. Συμφωνήσαμε ότι στην πρώτη γραμμή βρίσκεται το θέμα της καταπολέμησης της ενεργειακής φτώχειας των 50.000.000 ευρωπαίων πολιτών, ανάμεσα στους οποίους και πολλές εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων πολιτών.

Επίσης, τους ενημέρωσα για τις πρόσφατες αποφάσεις μας και την εφαρμογή της δέσμης μέτρων για την ηλεκτροδότηση των νοικοκυριών που ζουν πολύ κάτω από τα όρια της φτώχειας στην Ελλάδα.

Κινητοποιήσαμε, μέσα σε 5 ημέρες, όλους τους φορείς και συντονίζουμε ένα πρωτόγνωρο και δύσκολο εγχείρημα.

Η ΔΕΗ έως σήμερα, έχει ήδη επανασυνδέσει το ηλεκτρικό ρεύμα σε 2.000  σπίτια και μέχρι αύριο θα έχουν επανασυνδεθεί άλλες 2.000, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνσή τους.
Αφήνουμε στη κρίση αυτών που δοκιμάζονται, όλους  όσους, με κραυγές και λαϊκισμούς, παίζουν με την αγωνία τους.

Θέλω να ευχαριστήσω την τοπική αυτοδιοίκηση, την Εκκλησία και ιδιαίτερα τους εργαζόμενους στις κοινωνικές και προνοιακές δομές, για την άμεση ανταπόκριση και το πολύτιμο έργο τους.

Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ και τον ΔΕΔΔΗΕ για την τιτάνια προσπάθεια που καταβάλλουν και θα συνεχίσουν να καταβάλλουν τις επόμενες ημέρες.
Συνεχίζουμε τον αγώνα δρόμου.»

 
This entry was posted in ΕΙΔΗΣΕΙΣ and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.