Παρουσίαση νέου βιβλίου “Το Ενεργειακό Μέλλον και το Περιβάλλον”

 
buch Παρουσίαση νέου βιβλίου Το Ενεργειακό Μέλλον και το Περιβάλλον

Παρουσίαση νέου βιβλίου "Το Ενεργειακό Μέλλον και το Περιβάλλον"

«ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» είναι ο τίτλος του νέου βιβλίου που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Πρόκειται για μία εμπεριστατωμένη ανάλυση του ενεργειακού παρόντος και μέλλοντος και της επίδρασης της ενέργειας στο περιβάλλον, και αποτελεί μετάφραση της αγγλόφωνης έκδοσης «The energy Imperative» των συγγραφέων Μιχάλη Οικονομίδη, Παναγιώτη Δαλαμαρίνη, Φιλ Ρέυ και Λέοναρντ Καλφαγιάν. 

Επειδή τα θέματα που αναλύονται στο συγκεκριμένο βιβλίο αγγίζουν σήμερα τις ευαισθησίες της ελληνικής κοινής γνώμης (ενεργειακά θέματα, θέματα ΑΟΖ και περιβάλλοντος), οι Εκδόσεις ΓΕΡΜΑΝΟΣ θα πραγματοποιήσουν τρεις επίσημες παρουσιάσεις στην Ελλάδα:

ΚΑΒΑΛΑ:

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013, ώρα 18:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ΓΑΛΑΞΙΑΣ (Ελ. Βενιζέλου 27).  Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο κ. Σόλων Κασσίνης, Managing Director KASSINIS International Consulting, ο κ. Θανάσης Μητρόπουλος, Πρόεδρος Τ.Ε.Ι. Καβάλας, ο κ. Ρήγας Μαθιός, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Energean Oil & Gas, και ο κ. Μιχάλης Οικονομίδης, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Houston, Managing Partner συμβουλευτικής εταιρείας πετρελαίου, Αρχισυντάκτης της Energy Tribune. Την παρουσίαση συντονίζει ο κ. Θεόδωρος Σπανέλης, δημοσιογράφος.

Η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης, του Δήμου Καβάλας και με την συνεργασία του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Καβάλας.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013, ώρα 18:30, στην αίθουσα Εκδηλώσεων Πολεμικού Μουσείου (Γρ. Λαμπράκη 4). Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο κ. Σόλων Κασσίνης, Managing Director KASSINIS International Consulting, ο κ. Ανδρέας Γεωργακόπουλος, καθηγητής Α.Π.Θ., ο Δρ. Κωνσταντίνος Νικολάου, Γεωλόγος Πετρελαίων-Ενεργειακός Οικονομολόγος και ο κ. Μιχάλης Οικονομίδης, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Houston, Managing Partner συμβουλευτικής εταιρείας πετρελαίου, Αρχισυντάκτης της Energy Tribune. Την παρουσίαση συντονίζει ο κ. Παντελής Σαββίδης , δημοσιογράφος.

Η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης και της Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

ΑΘΗΝΑ:

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013, ώρα 18:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ε.Σ.Η.Ε.Α. (Ακαδημίας 20). Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο κ. Σόλων Κασσίνης, Managing Director KASSINIS International Consulting, ο κ. Νίκος Λυγερός, Στρατηγικός Σύμβουλος, ο Δρ. Κωνσταντίνος Νικολάου, Γεωλόγος Πετρελαίων-Ενεργειακός Οικονομολόγος, Γεν. Διευθυντής  KANERGY Ltd. και ο κ. Μιχάλης Οικονομίδης, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Houston, Managing Partner συμβουλευτικής εταιρείας πετρελαίου, Αρχισυντάκτης της Energy Tribune. Την παρουσίαση συντονίζει ο κ. Νίκος Αργυρόπουλος, Πρόεδρος Συλλόγου Βετεράνων Κύπρου 1974.

Η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης.

Οι παρουσιάσεις του βιβλίου πραγματοποιούνται με την συνεργασία της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας (OKOE), της Κυπριακής Πρεσβείας – Σπίτι της Κύπρου, της Κυπριακής Εστίας Β. Ελλάδας, του Συλλόγου Βετεράνων Κύπρου 1974, της Ένωσης Κυπρίων Βορείου Ελλάδος και της Ένωσης Κυπρίων Καβάλας.

Είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

 
This entry was posted in ΕΙΔΗΣΕΙΣ and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.