Η RSEnergy στον τομέα του βιοαερίου και των μικρών ανεμογεννητριών

 
rsenergy Η RSEnergy στον τομέα του βιοαερίου και των μικρών ανεμογεννητριών

Η RSEnergy στον τομέα του βιοαερίου και των μικρών ανεμογεννητριών

Η RSEnergy EΠE, μία από τις κορυφαίες εταιρίες στις ανανεώσιμες πηγέςενέργειας στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, επεκτείνει τις δραστηριότητές της στους τομείς του βιοαερίου και των μικρών ανεμογεννητριών.

Συγκεκριμένα, για την κατασκευή των ετοιμοπαράδοτων μονάδων βιοαερίου η RSEnergy έχει εξασφαλίσει την τεχνολογική συνεργασία μεγάλων εταιριών από τις ανεπτυγμένες αγορές της βορείου Ευρώπης. Mετά την κατασκευή των έργων η RSEnergy παρέχει υποστήριξη των επενδυτών με υπηρεσίες aftersales. Κατά συνέπεια, οι πελάτες της RSEnergy επωφελούνται τόσο από μία παγκοσμίου επιπέδου εμπειρία όσο και από την γνώση και εμπειρία της εταιρίας σε τοπικά έργα και υπηρεσίες

Περαιτέρω, η RSEnergy εμπλουτίζει τον κατάλογο των προϊόντων και υπηρεσιών της με την εγκατάσταση μικρών ανεμογεννητριών έως 50 kWσε όλη την ελληνική επικράτεια,  η οποία θα συνοδεύεται από τις σχετικές υπηρεσίεςaftersales και τη δυνατότητα απομακρυσμένης παρακολούθησης της εκάστοτε εγκατάστασης.

Ο Γενικός Διευθυντής της RSEnergy κ. Γιώργος Γεροβασίλης δηλώνεισχετικά: «Οι πελάτες μας μπορούν να επωφεληθούν τόσο από την εμπειρία μας στο σχεδιασμό, την προμήθεια και την κατασκευή έργων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας όσο και από την εμπειρία μας στην χρηματοδότηση των εν λόγω έργων».

«Η αγορά του βιοαερίου και των μικρών ανεμογεννητριών στην Ελλάδα βρίσκεται ακόμα σε νηπιακό στάδιο, αλλά οι δυνατότητες ανάπτυξης είναι μεγάλες. Η RSEnergy είναι σε θέση να εξυπηρετήσει άριστα ιδιώτες και θεσμικούς  επενδυτές σε μονάδες βιοαερίου και ανεμογεννήτριες», προσθέτει ο κ. RalfMüller-Polyzos, Διευθύνων Σύμβουλος της RSEnergy.

 
This entry was posted in ΕΙΔΗΣΕΙΣ and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.