Ξεκίνησε η επιβολή της έκτακτης εισφοράς στους παραγωγούς ενέργειας από Φωτοβολταϊκά

 
6 panel geld fot 330x248 Ξεκίνησε η επιβολή της έκτακτης εισφοράς στους παραγωγούς ενέργειας από Φωτοβολταϊκά

Ξεκίνησε η εφαρμογή της έκτακτης εισφοράς στους παραγωγούς ενέργειας από Φωτοβολταϊκά

Ξεκίνησε η επιβολή της έκτακτης εισφοράς στους παραγωγούς   παραγωγούς του μη Διασυνδεδεμένου δικτύου, οι οποίοι άρχισαν να λαμβάνουν ενημερωτικές επιστολές από τον ΔΕΔΔΗΕ.

Η πληρωμή για την παραγωγή του Αυγούστου θα γίνει με την επιβολή 100% της εισφοράς συν 50% για τον μήνα Ιούλιο, για τον οποίο οι παραγωγοί του μη Διασυνδεδεμένου δικτύου έχουν πληρωθεί προ ημερών χωρίς να εφαρμοστεί η εισφορά. Ο ΔΕΔΔΗΕ είναι υπεύθυνος για την πληρωμή των παραγωγών στα μη Διασυνδεδεμένα νησιά και οι καθυστερήσεις δεν είναι τόσο μεγάλες όσο στον ΛΑΓΗΕ, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την πληρωμή των υπολοίπων παραγωγών στην ηπειρωτική Ελλάδα. Ο ΛΑΓΗΕ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να προχωρήσει στην πληρωμή του Ιουνίου.

Η ανησυχία των παραγωγών είναι πολύ έντονη, γιατί ακόμη το υπουργείο δεν έχει ξεκαθαρίσει τη θα γίνει με την έκτακτη εισφορά για την οποία μέχρι τώρα δεν υπάρχει μέριμνα να εκπίπτει από τα έσοδα της επιχείρησης. Οι σύλλογοι με επιστολές και ανακοινώσεις προσπαθούν να πιέσουν τα αρμόδια υπουργεία για να λάβουν τις αντίστοιχες αποφάσεις.

 
This entry was posted in ΕΙΔΗΣΕΙΣ and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.