Η SMA σχεδιάζει την παραγωγή μετατροπέων στη Νότια Αφρική

 
sma Η SMA σχεδιάζει την παραγωγή μετατροπέων στη Νότια Αφρική

Η SMA σχεδιάζει την παραγωγή μετατροπέων στη Νότια Αφρική

Η SMA Solar Technology AG θα επεκτείνει την παρουσία της στη Νότια Αφρική. Πέρα από την επέκταση της υπάρχουσας δομής πωλήσεων και υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης, η εταιρεία θα προχωρήσει στη δημιουργία μονάδας παραγωγής κεντρικών μετατροπέων Sunny Central στην αναπτυσσόμενη αγορά. Έτσι, η SMA θα πληροί τις απαιτήσεις τοπικού περιεχομένου και θα διαθέτει εγκαίρως, την απαιτούμενη δυνατότητα παραγωγής ώστε να ανταποκριθεί στην αναμενόμενη ανάπτυξη της αγοράς.

«Η Νότια Αφρική έχει στρατηγική σημασία για την SMA. Η χώρα παρουσιάζει οικονομική ανάπτυξη με ανάλογα αυξανόμενες ενεργειακές απαιτήσεις. Τα φωτοβολταϊκά συστήματα αποτελούν εδώ, ήδη, μια οικονομικά ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση σε σχέση με άλλους τρόπους παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Με τα εγκαίνια του θυγατρικού υποκαταστήματος πωλήσεων και υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης στο Centurion πέρυσι κάναμε μια επιτυχή είσοδο στην αναπτυσσόμενη αγορά της Νότιας Αφρικής. Η προγραμματισμένη κατασκευή κεντρικών μετατροπέων μας επιτρέπει να πληρούμε τις απαιτήσεις τοπικού περιεχομένου, έτσι ώστε να αποκομίσουμε οφέλη από την αναμενόμενη ανάπτυξη της αγοράς της Νοτίου Αφρικής», δηλώνει ο εκπρόσωπος του Διοικητικού Συμβουλίου της SMA, Pierre-Pascal Urbon.

Οι προετοιμασίες για τη μονάδα παραγωγής κεντρικών μετατροπέων στη Νότιο Αφρική έχουν ήδη ξεκινήσει. Η διαδικασία κατασκευής θα είναι τόσο ευέλικτη όσο και στα ήδη υπάρχοντα σημεία παραγωγής μετατροπέων SMA στη Γερμανία και στη Βόρειο Αμερική. Έτσι, η εταιρεία θα μπορεί να ανταποκρίνεται άμεσα, κάθε στιγμή στις μεταβολές της ζήτησης.

 
This entry was posted in ΔΙΕΘΝΗ and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.