Το πρώτο φωτοβολταϊκό σύστημα στη Γαλλία, από την Kyocera έκλεισε 20 χρόνια!

 
products Kyocera Το πρώτο φωτοβολταϊκό σύστημα στη Γαλλία, από την Kyocera έκλεισε  20 χρόνια!

Μόνο 8,3% της απόδοσης του έχασε το φωτοβολταϊκό σύστημα της Kyocera μετά από 20 χρόνια λεοτουργίας

Η Kyocera Corporation (Κιότο, Ιαπωνία) για να σηματοδοτήσει την 20η επέτειο του πρώτου φωτοβολταϊκού συστήματος στη Γαλλία, με ηλιακά πάνελ της εταιρείας, ανακοίνωσε, ότι το διασυνδεδεμένο φωτοβολταϊκό σύστημα έχει χάσει ελάχιστη απόδοση από την έναρξη της λειτουργίας του μέχρι σήμερα.

Μόνο 8,3% της απόδοσης του έχασε το σύστημα οροφής σε χωριό ανατολικά της Λυών στη Γαλλία, μετά από 20 χρόνια λεοτουργίας. Αυτό αποδεικνύει, σύμφωνα με την Kyocera, την εξαιρετική μακροχρόνια σταθερότητα των φωτοβολταϊκών ενοτήτων της εταιρείας.

Τον έλεγχο του ηλιακού συστήματος, ο οποίος έγινε κάτω από εργαστηριακές συνθήκες, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα,  διεξήγαγαν η INES (αρχή για την πυρηνική ενέργεια και εναλλακτικές μορφές ενέργειας) που ανήκει στο γαλλικό κρατικό ινστιτούτο CEA και το εργαστηρίο πιστοποιήσεων CERTISOLIS.

Η Kyocera ξεκίνησε την έρευνα για την αξιοποίηση χρήση της ηλιακής ενέργειας από το 1975 και σήμερα είναι στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και την κατασκευή φωτοβολταϊκών στοιχείων πρωτοπόρα.
Η  εταιρεία παράγει σήμερα φωτοβολταϊκά πλαίσια ισχύος 43 Wp μέχρι 210 Wp με αποδόσεις που ξεπερνούν το 16%.

 
This entry was posted in ΔΙΕΘΝΗ, ΠΑΝΕΛ and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.