Πιστοποίηση “Made in EU” για την Upsolar

 
30 upsolar 330x260 Πιστοποίηση “Made in EU” για την Upsolar

Πιστοποίηση “Made in EU” για την Upsolar

Τα φωτοβολταϊκά πάνελ της Upsolar κρίθηκαν κατάλληλα για την πιστοποίηση “Made in EU” από τον επίσημο φορέα της Ευρωπαικής Ένωσης «Ινστιτούτο Βιομηχανικής Πιστοποίησης για Μηχανολογικές Κατασκευές» (Institute of Industrial Certification for MechanicsICIM). Αυτή η έγκριση παρέχει αυτομάτως σε συστήματα που χρησιμοποιούν πανελ της Upsolar τις προϋποθέσεις για 10% υψηλότερης τιμής feed-in tariff (FiT) που εφαρμόζεται στην Ιταλία.

Είναι μια πολύ σημαντική εξέλιξη για τις δραστηριότητες της εταιρείας στην Ελλάδα, μιας και προετοιμάζει την Upsolar να αντιμετωπίσει ενδεχόμενη αντίστοιχη πολιτική που θα μπορούσε να εφαρμοστεί και στην ελληνική αγορά, με επιπλέον δηλαδή οικονομικό κίνητρο (FiT) για επενδύσεις που γίνονται με Ευρωπαϊκό εξοπλισμό. Η Upsolar σήμερα είναι σε θέση να προχωρήσει σε παραγωγή και διάθεση ευρωπαϊκών προδιαγραφών πάνελ με πολύ ανταγωνιστική τιμή.

Οι μονάδες της Upsolar από πολυκρυσταλλική σιλικόνη πληρούν τις προϋποθέσεις για πιστοποίηση «Made in EU», καθώς ενσωματώνουν πολυπυριτικές κυψέλες κατασκευασμένες από μια αξιόπιστη γερμανική εταιρεία. Προκειμένου να επιτύχουν την επίσημη αναγνώριση, οι πλατφόρμες κατασκευής της Upsolar αλλά και του Γερμανού προμηθευτή της υποβλήθηκαν σε αυστηρούς εργοστασιακούς ελέγχους και ελέγχους διαδικασιών. Όλα τα πιστοποιημένα πάνελ της Upsolar φέρουν πλέον το σήμα “Made in EU”.

 
This entry was posted in ΠΑΝΕΛ and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.