Aνακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ σχετικά με την καταγγελία για υπαλλήλους του, οι οποίοι απασχολούνται ταυτόχρονα και σε εργολαβικές εταιρίες

 
DEDDHE Aνακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ σχετικά με την καταγγελία για υπαλλήλους του, οι οποίοι απασχολούνται ταυτόχρονα και σε εργολαβικές εταιρίες

ΔΕΔΔΗΕ

Με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου που αναφέρονται σε καταγγελία συνδικαλιστή της ΕΤΕ-ΔΕΗ για υπαλλήλους του τεχνικού προσωπικού του ΔΕΔΔΗΕ, οι οποίοι απασχολούνται ταυτόχρονα και σε εργολαβικές εταιρίες, ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνει τα ακόλουθα:

Από τη μέχρι στιγμής διερεύνηση της συγκεκριμένης καταγγελίας δεν έχουν προκύψει αποδείξεις ότι πράγματι προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ απασχολείται παράλληλα σε εργολαβικές εταιρίες.

Σε κάθε περίπτωση η καταγγελία διερευνάται ενδελεχώς και εφόσον διαπιστωθούν οποιεσδήποτε παρατυπίες, ο ΔΕΔΔΗΕ θα προχωρήσει στην επιβολή κυρώσεων προς κάθε κατεύθυνση.

Αθήνα, 17 Ιανουαρίου 2013

Ο ΔΕΔΔΗΕ είναι η 100% θυγατρική εταιρία της ΔΕΗ Α.Ε. που διαχειρίζεται το Ελληνικό Δίκτυο Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας.

 
This entry was posted in Uncategorized, ΕΙΔΗΣΕΙΣ and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.