Νέο πακέτο υπηρεσιών συντήρησης «SMA Security»

 
60 SMA service 330x248 Νέο πακέτο υπηρεσιών συντήρησης «SMA Security»

Νέο πακέτο υπηρεσιών συντήρησης «SMA Security»

H SMA Hellas AE, μέλος του ομίλου SMA Solar Technology AG, του μεγαλύτερου κατασκευαστή ηλιακών μετατροπέων παγκοσμίως, εμπλουτίζει τις υπάρχουσες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης, με ένα νέο πακέτο υπηρεσιών συντήρησης «SMA Security», που αφορά σε εμπορικές φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις στον ελλαδικό χώρο. Το νέο πακέτο υπηρεσιών συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων δύο επισκέψεις προληπτικής συντήρησης, ετησίως, που θα καλύπτουν όλα τα στοιχεία του φωτοβολταϊκού συστήματος,  την υπηρεσία SMA Remote Service που ελέγχει μέσω τηλεπιτήρησης τη λειτουργία των μετατροπέων καθώς και λεπτομερή αναφορά – με προτάσεις βελτίωσης – ως αποτέλεσμα των επισκέψεων συντήρησης και της αδιάλειπτης τηλεπιτήρησης. Όσοι αποκτήσουν το νέο πακέτο συντήρησης SMA Security έως 31 Μαΐου 2014, θα λάβουν εκπτωτικό κουπόνι που θα αφορά σε έκπτωση 20%  στο κόστος αγοράς επέκτασης εγγύησης, οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια των 5 ετών της εργοστασιακής εγγύησης.

Οι μετατροπείς, ως εξαιρετικά ευφυή συστήματα διαχείρισης που ελέγχουν, επιτηρούν και ρυθμίζουν τη φωτοβολταϊκή εγκατάσταση σε σχέση με το δίκτυο παροχής ενέργειας, αποτελούν το σημαντικότερο στοιχείο κάθε φωτοβολταϊκής εγκατάστασης. Η κατάλληλη συντήρηση και επιτήρηση των μετατροπέων, σε συνδυασμό με τον τακτικό έλεγχο των υπολοίπων στοιχείων του φωτοβολταϊκού σταθμού, καθορίζουν τη  μακροπρόθεσμη απόδοσή του. Η SMA διαθέτοντας περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας, πάνω από 30 GW διασυνδεδεμένων συστημάτων στο δίκτυο σε διεθνές επίπεδο, εξειδικευμένους εργαζόμενους σε 75 σταθμούς τεχνικής υποστήριξης παγκοσμίως και άκρως καταρτισμένη δομή στην Ελλάδα, αποτελεί τον πλέον αξιόπιστο συνεργάτη, που εξειδικεύεται στον τομέα της φωτοβολταϊκής ενέργειας.

«Από το 2007 που ιδρύθηκε η  SMA Hellas, δεσμευόμαστε για την ασφάλεια της επένδυσής σας. Με τα κέντρα τεχνικής υποστήριξής μας στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα και την Τρίπολη, παρέχουμε ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη, με υπηρεσίες τηλεφωνικής εξυπηρέτησης, συντήρησης και επισκευής, αντικατάστασης μετατροπέων καθώς και επέκτασης εγγύησης προϊόντων. Σήμερα, αντιλαμβανόμαστε ότι οι ιδιοκτήτες φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων αντιμετωπίζουν νέες προκλήσεις που απειλούν σε ένα σημαντικό βαθμό την απόδοση των έργων τους. Προτεραιότητά μας, είναι να συνεχίσουμε να διασφαλίζουμε μακροπρόθεσμα την ενεργειακή απόδοση των φωτοβολταϊκών συστημάτων και παράλληλα να ανταποκρινόμαστε ευέλικτα στις ανάγκες τους. Αυτή είναι η υπόσχεση για την οποία συνεχίζουμε να δεσμευόμαστε, ανταποκρινόμενοι στην εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των πελατών μας.»  υπογραμμίζει ο κος Χάρης Χρηστίδης, Γενικός Διευθυντής της SMA Hellas.

Το νέο πακέτο υπηρεσιών συντήρησης SMA εγγυάται την απρόσκοπτη λειτουργία, τη μέγιστη απόδοση καθώς και την ασφάλεια των φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων, σήμερα και αύριο, με δύο επισκέψεις προληπτικής συντήρησης, ετησίως, σε όλα τα στοιχεία του φωτοβολταϊκού πάρκου συμπεριλαμβανομένου της φωτοβολταϊκής γεννήτριας, της διανομής DC/AC, των μετατροπέων και των στοιχείων επικοινωνίας. Επιπλέον παρέχει την υπηρεσία SMA Remote Service που ελέγχει μέσω τηλεπιτήρησης τη λειτουργία των μετατροπέων, πρακτικά σε πραγματικό χρόνο, ώστε στην περίπτωση που απαιτείται τεχνική υποστήριξη, να υπάρχει άμεση ενημέρωση, ανάλυση σφάλματος αλλά και πρόταση για επίλυσή του. Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο πακέτο υπηρεσιών είναι ευέλικτο και μπορεί να προσαρμοστεί στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε εγκατάστασης κατόπιν αιτήματος.

 
This entry was posted in ΠΑΡΚΑ, ΣΚΕΠΕΣ and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.