Η σειρά Powador TL3 της Κaco επεκτείνεται

 
34 kaco inverter 330x280 Η σειρά Powador TL3 της Κaco επεκτείνεται

Mεγαλύτερη απόδοση και ευελιξία

Βασιζόμενη στην ιδέα της επιτυχημένης σειράς 30-kW, η εταιρεία επανασχεδίασε πλήρως τις συσκευές της. Ως τριφασικές συσκευές χωρίς ουδέτερο αγωγό, τροφοδοτούν ανάμεσα σε φάσεις με την τυπική διαφορά των 120 μοιρών.
Οι Powador TL3 παρέχουν υψηλό βαθμό ευελιξίας κατά το σχεδιασμό του Φωτοβολταϊκού συστήματος. Η ηλιακή ενέργεια μπορεί να επεξεργαστεί έως και έξι συστοιχίες. Οι συσκευές λειτουργούν με τρεις ξεχωριστούς ανιχνευτές MPP για την επίτευξη της βέλτιστης προσαρμογής. Το εύρος τάσης εισόδου είναι εξαιρετικά ευρύ: 350 έως 800 V.
Η δημιουργία επικοινωνίας με τους τρεις ανιχνευτές γίνεται με πολύ εύκολο τρόπο. Εκτός από την κανονική διεπαφή RS485, η οποία επιτρέπει αναζήτηση δεδομένων απόδοσης μέσω του Powador-proLOG, οι μετατροπείς παρέχουν καινοτομίες, οι οποίες διευκολύνουν σε μεγάλο βαθμό. Παρέχουν έναν ενσωματωμένο web server για συνεχή επιτήρηση μέσω Ethernet, μία σύνδεση USB για την εγκατάσταση ενημερώσεων λογισμικού και τη λήψη όλων των δεδομένων καταγραφής, καθώς και μία οθόνη γραφικών για την προβολή των δεδομένων λειτουργίας.
Επίσης, στους μετατροπείς έχει προγραμματιστεί ένας αριθμός βασικών ρυθμίσεων, που ισχύουν για την εκάστοτε χώρα εγκατάστασης. Αυτές οι ρυθμίσεις μπορούν να επιλεγούν με εύκολο τρόπο κατά την εγκατάσταση στην τοποθεσία λειτουργίας. Η επιλογή της γλώσσας λειτουργίας δεν εξαρτάται από αυτές τις ρυθμίσεις χώρας.

Περισσότερες πληροφορίες στο link: http://www.kaco-newenergy.de

 
This entry was posted in ΠΑΡΚΑ and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.