Οι Tripower Inverters της SMA αξιολογούνται από το Photon International

 
47 sma tripower1 330x323 Οι Tripower Inverters της SMA αξιολογούνται από το Photon International

Τριφασικός Inverter SMA

Η σειρά Tripower κατασκευάζεται από τη Γερμανική εταιρεία SMA Solar Technology AG και είναιι πολύ δημοφιλής στους εγκαταστάτες φωτοβολταικών συστημάτων. Η SMA είναι από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές μετατροπέων στον κόσμο. Περιέχει μια πλήρη γκάμα από μονοφασικούς και τριφασικούς Inverter. Οι τριφασικοί Tripower είναι κατάλληλοι για μεγάλα φωτοβολταϊκά συστήματα, το μεγάλο τους πλεονέκτημα είναι η εξαλείψη της συμμετρίας, που είναι απαραίτητη στους μονοφασικούς και αποτελεί επιπλέον μελέτη και σχεδιασμό στους εγκαταστάτες. Επίσης οι Tripower παρέχουν εξελιγμένη προστασία από υπέρταση χωρίς να απαιτείται κάτι επιπρόσθετο από τον εγκαταστάτη, πίνακα καλωδίωση κτλ.

Κάθε συσκευή περιλαμβάνει ένα καταγραφικό, καθώς και μια ασύρματη επικοινωνία μέσω Bluetooth. Το κρίσιμο ερώτημα είναι: πόσο κοστίζει στο κατασκευαστή η παραγωγή ενός best-seller μετατροπέα όπως αυτός;

Την απάντηση προσπαθεί να δώσει το Photon International μέσα από μια ειδικευμένη ανάλυση αφού αποσυναρμολόγησε ένα 17,4 KW Sunny Tripower STP 17000TL-10 της SMA.

Περισσότερες πληροφορίες στο link: http://www.photon-magazine.com

 

 
This entry was posted in ΠΑΡΚΑ, ΣΚΕΠΕΣ and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.