Βράβευση της AiD Engineering στα Environmental Αwards 2013

 
geothermie prinzipskizze AG Βράβευση της AiD Engineering στα Environmental Αwards 2013

Βράβευση της AiD Engineering στα Environmental Αwards 2013

Διάκριση για τις περιβαλλοντικές της επιδόσεις και τη συνολική της προσφορά στο κλάδο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας έλαβε η AiD Engineering στο φετινό διαγωνισμό «Environmental Awards 2013»,  που διεξήχθη την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία AiD Engineering βραβεύτηκε στην κατηγορία: “Energy-Geothermal Energy” (Αξιοποίηση γεωθερμικής ενέργειας). Η βράβευση αυτή είναι αποτέλεσμα των συστηματικών και επίμονων προσπαθειών της AiD Engineering για τη διάδοση της γεωθερμικής ενέργειας, μιας καθαρά πράσινης μορφής ενέργειας που δεν επιβαρύνει καθόλου τη βιοποικιλότητα της ευρύτερης περιοχής στην οποία εγκαθίσταται το εκάστοτε γεωθερμικό σύστημα.

Ανάμεσα στους βραβευθέντες της βραδιάς ήταν οι εταιρείες: ΔΕΣΦΑ Α.Ε., OTE-COSMOTE, ΕΥΔΑΠ Α.Ε. και VODAFONE, ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS, Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε., ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ Εργοστάσιο Βόλου, COCA-COLA ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ, ΑΒ Βασιλόπουλος, EUROBANK, Mamidoil Jetoil Α.Ε. ,Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε. Οι κατηγορίες βράβευσης των επιχειρήσεων αφορούσαν στη διαχείριση αποβλήτων, στη διαχείριση του νερού, στις βιώσιμες μεταφορές κτλ.

Ο θεσμός των σχετικών βραβείων διοργανώθηκε με κύριο σκοπό να αναδείξει και να επιβραβεύσει τις βέλτιστες πρακτικές διαδικασιών και πρωτοβουλιών για την προστασία του περιβάλλοντος και την αειφορία από επιχειρήσεις, οργανισμούς και φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης στην Ελλάδα.

 
This entry was posted in EVENTS and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.