Ανοίγει σήμερα τις πύλες της στις 14:00, η 7η Διεθνής έκθεση ENERGY – PHOTOVOLTAIC 2012

 
110 energy photovoltaic Ανοίγει σήμερα τις πύλες της στις 14:00, η 7η Διεθνής έκθεση ENERGY   PHOTOVOLTAIC 2012

ENERGY PHOTOVOLTAIC 2012

Με περισσότερους από 200 εκθέτες πραγματοποιείται από 1 – 4 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo η 7η Διεθνής Έκθεση ENERGY – PHOTOVOLTAIC 2012.

Αν και η τελευταία κυβερνητική απόφαση για τη μείωση των τιμών πώλησης της παραγόμενης ενέργειας από φωτοβολταϊκά έπληξη καίρια τον κλάδο, παρόλα αυτά η Έκθεση, με τη στήριξη των 200 περίπου εκθετών της θα αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό γεγονός στην αγορά των ΑΠΕ και θα προσφέρει νέες ευκαιρίες επενδύσεων και λύσεων στους χιλιάδες επισκέπτες της.

Τα Εγκαίνια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου στις 7 μ.μ. από τον Υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Αθανάσιο Σκορδά ενώ θα παραβρεθούν επίσης ο κ. Mette Knudsen, Πρέσβης Δανίας , ο κ. Joseph Joseph, Πρέσβης Κύπρου, ο κ. Κων. Μίχαλος Πρόεδρος ΚΕΕΕ & ΕΒΕΑ, ο κ. Ι. Τσιπουρίδης, Διευθύνων Σύμβουλος ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ Α.Ε., ο κ. Colin Stanbridge, Διεθύνων Σύμβουλος ΕΒΕ Λονδίνου, ο κ. Μιχ. Σαρρής, π. Υπουργός Οικονομικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ.α.

Ωράριο λειτουργίας

Πέμπτη
1  Νοεμβρίου
14:00-20:00
Παρασκευή
2  Νοεμβρίου
10:00-20:00
Σάββατο
3  Νοεμβρίου
10:00-20:00
Κυριακή
4  Νοεμβρίου
10:00-20:00

Οι επισκέπτες μπορούν να κατεβάσουν και να εκτυπώσουν την Ηλεκτρονική Πρόσκληση για την επίσκεψή τους στην Έκθεση ENERGY-PHOTOVOLTAIC ’12 .

Οι ενδιαφερόμενοι επίσης έχουν τη δυνατότητα Online εγγραφής για την επίσκεψή τους στην Έκθεση με τη συμπλήρωση της σχετικής Φόρμας Εγγραφής  .

Πρόσβαση & Δωρεάν Μεταφορά Επισκεπτών   

Η διοργανώτρια Leaderexpo-Leadertech για τους επισκέπτες της έκθεσης προσφέρει Δωρεάν μεταφορά κάθε ΜΙΑ ΩΡΑ από και προς το Εκθεσιακό Κέντρο με πούλμαν  που θα σταθμεύουν  στο σταθμό  Δουκίσσης Πλακεντίας του Metro . Τα πούλμαν την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου θα ξεκινήσουν τα δρομολογία τους στις 2:00 μμ. , ενώ την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή θα ξεκινήσουν στις 10:00 π.μ.

Επίσης για τους επισκέπτες που θα χρησιμοποιήσουν Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, θα υπάρχουν πούλμαν  έξω από την Έξοδο 2 των Αφίξεων του Αεροδρομίου  με την Ειδική Σήμανση ” ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ”  για τη Δωρεάν μεταφορά τους από και προς το Εκθεσιακό Κέντρο. Επίσης Πληροφορίες κατά τη διάρκεια λειτουργίας της Έκθεσης 210-3540950.

 
This entry was posted in EVENTS and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.