Συνέδριο από ΚΕΠΠ-ΙΕΝΕ για «Ενέργεια και Επενδύσεις στην Ελλάδα»

 
3 %CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%B1 %CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%B1 fot 330x220 Συνέδριο από ΚΕΠΠ ΙΕΝΕ για «Ενέργεια και Επενδύσεις στην Ελλάδα»

Ενέργεια και Επενδύσεις στην Ελλάδα

Συνέδριο με θέμα «Ενέργεια και Επενδύσεις στην Ελλάδα» διοργανώνουν από κοινού το Ινστιτούτο Ενέργειας Νοτιοανατολικής Ευρώπης (ΙΕΝΕ) και το Κέντρο Ερευνών Προοδευτικής Πολιτικής (ΚΕΠΠ) την Τρίτη, 15 Μαΐου 2012 στο ξενοδοχείο Divani Caravel. Στόχος της εκδήλωσης αποτελεί η ανάδειξη της ενέργειας ως βασικού πυλώνα επανεκκίνησης της ελληνικής οικονομίας στη σημερινή συγκυρία της κρίσης.

Στη θεματική για τις «Νέες Επενδυτικές Πρωτοβουλίες», ο κ. Ιωάννης Κωστόπουλος (Διευθύνων Σύμβουλος, Ελληνικά Πετρέλαια – ΕΛΠΕ), ο κ. Χάρης Σαχίνης (Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Δημόσια Επιχείρηση Αερίου – ΔΕΠΑ) και ο κ. Κωνσταντίνος Κουκλέλης (Πρόεδρος, Ένωση Βιομηχανικών Καταναλωτών Ενέργειας -ΕΒΙΚΕΝ) θα αναφερθούν στις επενδύσεις που πραγματοποιούνται σήμερα στον ελληνικό ενεργειακό τομέα.
Η θεματική με τίτλο «Ενέργεια: Μοχλός Ανάπτυξης» επικεντρώνεται στις ευκαιρίες που προσφέρει σήμερα στην Ελλάδα ο εγχώριος ενεργειακός τομέας, αλλά και το διεθνές ενδιαφέρον που προσελκύει. Ομιλητές στο τμήμα αυτού του Συνεδρίου είναι οι κκ. Didier Sire (Executive President Strategy, GDF Suez Energy Europe), Γιώργος Περιστέρης (Πρόεδρος, Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτροπαραγωγών από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας – ΕΣΗΑΠΕ) και Κωστής Σταμπολής (Γενικός Διευθυντής ΙΕΝΕ).

Περισσότερες πληροφορίες στο link:www.kepp.gr και www.iene.gr

 
This entry was posted in EVENTS and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.