ΣΕΒ: Η Ετήσια Συνέλευση και η απογευματινή εκδήλωση

 
seb 300x153 ΣΕΒ: Η Ετήσια Συνέλευση και η απογευματινή εκδήλωση

Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ

Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και η απογευματινή εκδήλωση του ΣΕΒ πραγματοποιούνται την σήμερα την Τετάρτη 28 Μαΐου 2014 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Φέτος θα διεξαχθούν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και του νέου Γενικού Συμβουλίου του ΣΕΒ.   Σημειώνεται ότι με ομόφωνη απόφαση (27/2/2014) το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΒ αποδέχθηκε την εισήγηση της επιτροπής αξιολόγησης υποψηφιοτήτων και θα προτείνει στη Γενική Συνέλευση τον κ. Θεόδωρο Φέσσα για τη θέση του  Προέδρου του Δ.Σ. του ΣΕΒ.   Θα προτείνει επίσης να απονεμηθεί στον απερχόμενο Πρόεδρο κ. Δημήτρη Δασκαλόπουλο ο τίτλος του Επίτιμου Προέδρου.

Στην Ετήσια Γενική Συνέλευση τα Μέλη του ΣΕΒ θα κληθούν, μεταξύ των άλλων, να εγκρίνουν τον Απολογισμό Πεπραγμένων για το 2013, τον Ετήσιο Απολογισμό για την οικονομική χρήση που έληξε (2013), καθώς και τον Προϋπολογισμό για το 2014.  Εξάλλου, στο δεύτερο μέρος της Γενικής Συνέλευσης θα μιλήσει στα Μέλη του ΣΕΒ, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αλέξης Τσίπρας.

Στην παραδοσιακή απογευματινή εκδήλωση της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΒ, την οποία θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, πρόκειται να απευθύνει χαιρετισμό ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, ενώ ομιλητές θα είναι ο Υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας και ο νέος Πρόεδρος του ΣΕΒ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα τησ Συνέλευσης: Ετήσια Γενική Συνέλευση ΣΕΒ 2014

Σημειώνεται ότι Χορηγοί της Ετήσιας Συνέλευσης & της απογευματινής εκδήλωσης του ΣΕΒ είναι οι εξής εταιρείες:

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΚΥΡΙΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ: ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε., ΕΛΤΕΧ ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε., ACS AEE, DAMMA ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε, iSquare A.E.,iStorm Α.Ε.

ΧΟΡΗΓΟΙ: ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε.-ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ Α.Ε., ΒΙΒΛΙΟΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΕΠΕΕ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ, ΔΕΗ Α.Ε., ΔΕΠΑ Α.Ε., ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε., Ε. ΣΚΑΖΙΚΗΣ – Λ. ΜΑΡΑΓΚΟΣ Α.Ε., ΜΕΤΚΑ Α.Ε., ADECCO H.R. ΑΕΠΑ, LAVIPHARM A.E., PROTERGIA A.E., PWC PricewaterhouseCoopers S.A., SIEMENS A.E., S&B ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ Α.Ε.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ: ΣΕΒ/ΙΒΕΠΕ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ: ARTE CREATIVE TEAM ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΔΕΞΙΩΣΗΣ: ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΑΒΕΕ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ, ΕΨΑ Α.Ε., ΜΥΘΟΣ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ Α.Ε., COCA-COLA 3E Ελλάδος Α.Β.Ε.Ε., DIAGEO ΕΛΛΑΣ Α.Ε

 
This entry was posted in ΕΙΔΗΣΕΙΣ and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.