Σεμινάρια από την AiD Engineering για τη Γεωθερμία

 
114 seminaria geothermia 330x248 Σεμινάρια από την AiD Engineering για τη Γεωθερμία

Σεμινάρια από την AiD Engineering για τη Γεωθερμία

Η AiD Engineering, στην προσπάθεια της να κάνει γνωστή τη χρήση της Γεωθερμίας, οργανώνει σεμινάρια. Τα σεμινάρια αυτά έχουν τίτλο:  «Γεωθερμία και κλιματισμός, βασικές αρχές», είναι τρίωρα (18:00-21:00),  αυτοτελή και πραγματοποιούνται χωρίς καμία δική σας οικονομική επιβάρυνση, μια φόρα κάθε μήνα στις ακόλουθες διαθέσιμες ημερομηνίες: 28/11/2012, 12/12/2012. Ο χώρος διεξαγωγής των σεμιναρίων είναι το “PHILADELPHIA CLUB” (Μονεμβασιάς & Κριεζή 64, τ.κ. 151 25, Μαρούσι)

Στόχος των σεμιναρίων αυτών, είναι η αποκρυστάλλωση μιας εμπεριστατωμένης άποψης γύρω από τη Γεωθερμική ενέργεια, μια καθαρά πράσινη μορφή ενέργειας, τις χρήσεις αυτής και τους βασικούς πρακτικούς κανόνες που διέπουν τους υπολογισμούς των γεωθερμικών συστημάτων κλιματισμού. Ο εισηγητής, κύριος Νικόλαος Ψαρράς με χρόνια εμπειρίας στο χώρο των γεωθερμικών συστημάτων κλιματισμού θα αναλύσει το θεωρητικό υπόβαθρο της Γεωθερμικής ενέργειας με άμεσο και οικείο τρόπο, τα επιμέρους γεωθερμικά συστήματα κλιματισμού και θα προβεί στην παρουσίαση πρακτικών κανόνων υπολογισμού των γεωθερμικών συστημάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ημερομηνίες διεξαγωγής των σεμιναρίων καθώς και για δήλωση συμμετοχής απευθυνθείτε στην ηλεκτρονική μας φόρμα μέσω της ιστοσελίδας μας: http://www.aidengineering.gr/gr/Downloads.aspx.(Υποκατηγορία: Σεμινάρια).

Εναλλακτικά, επικοινωνήστε με την Κυρία Ευάγγελου Μαρία στο τηλέφωνο: 2108003784.

 
This entry was posted in ΕΙΔΗΣΕΙΣ and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.