Άκαρπη η συνάντηση των παραγωγών ενέργειας από φωτοβολταϊκά με το Γραμματέα του ΥΠΕΚΑ

 
0 Άκαρπη η συνάντηση των παραγωγών ενέργειας από φωτοβολταϊκά με το Γραμματέα του ΥΠΕΚΑ

Μετά την σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση του ΣΠΕΦ οι παραγωγοί ενέργειας από Φωτοβολταϊκά, κατευθύνθηκαν στο υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, όπου ζήτησαν συνάντηση με τον υπουργό.

Τελικά η συνάντηση έγινε με τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου τον κ. Μαθιουδάκη. Τους παραγωγούς εκπροσώπησε ο πρόεδρος του ΣΠΕΦ κ. Λουμάκης. Κατά την έξοδό του από την συνάντηση ο κ. Λουμάκης, έντονα δυσαρεστημένος, ενημέρωσε τους εκατοντάδες παραγωγούς που ήταν συγκεντρωμένοι ότι η συζήτηση αποδείχτηκε άκαρπη και τη λύση θα δώσουν τα δικαστήρια. Η πλευρά του υπουργείου ήταν αμετακίνητη στις θέσεις της για την έκτακτη εισφορά μέχρι και 35% επί του τζίρου, κάτι που θα οδηγήσει αμέσως σε χρεωκοπία πάνω από 2.500 ηλεκτροπαραραγωγούς.

ypeka3 14 Άκαρπη η συνάντηση των παραγωγών ενέργειας από φωτοβολταϊκά με το Γραμματέα του ΥΠΕΚΑ       ypeka4 14 Άκαρπη η συνάντηση των παραγωγών ενέργειας από φωτοβολταϊκά με το Γραμματέα του ΥΠΕΚΑ

Δείτε τα σχετικά βίντεο από την ανακοίνωση του κ. Λουμάκη μετά την συνάντηση και τις έντονες αντιδράσεις των συγκεντρωμένων παραγωγών.

 
This entry was posted in ΕΙΔΗΣΕΙΣ and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.