Aleo:νέο glass–glass πάνελ και εγγύηση μέχρι 25 έτη

 
aleo Aleo:νέο glass–glass πάνελ και εγγύηση μέχρι 25 έτη

Nέο glass–glass πάνελ και εγγύηση μέχρι 25 έτη

Στην έκθεση “Intersolar Europe 2016” η aleo solar παρουσιάζει νέες ολοκληρωμένες λύσεις για Φ/Β ενσωματωμένα σε κτήρια, νέα πρωτοποριακά πακέτα εγγυήσεων και υπέρ- υψηλής απόδοσης Φωτοβολταϊκά πάνελ 310watt και με κυψέλες 5-busbars. Για πρώτη φορά το πάνελ glass-glass μπορεί να ενσωματωθεί αρχιτεκτονικά σε προσόψεις κτηρίων, οροφές, στέγες και παράθυρα. Επίσης ο άλλος τύπος glass-glass Solido, αντιστέκεται στις πλέον αντίξοες περιαυτολογικές συνθήκες όντας ένα υπερανθεκτικό Φωτοβολταϊκό πάνελ.

Στην έκθεση Intersolar Europe που διεξάγεται στο Μόναχο (22-24 Ιουνίου) η aleo solar παρουσιάζει τη σειρά Glass Glass ”Elegante” σε τετράγωνη αλλά και επιμήκη μορφή για ενσωμάτωση σε στέγη/στέγαστρο. Το γυαλί στο εμπρός και πίσω μέρος έχει πάχος 4 χιλιοστά ενώ το συνολικό πάχος του πλαισίου δεν ξεπερνά το 1 εκατοστό. Αναμένεται πολύ σύντομα η εθνική τεχνική έγκριση ((abZ) από το Γερμανικό Ινστιτούτο DIBt (Deutsches Institut für Bautechnik)

Ακόμη μία καινοτομία είναι το Glass Glass πλαίσιο Solido. Κατασκευασμένο για εγκαταστάσεις σε περιοχές ακραίων περιβαλλοντικών συνθηκών: Σε παράκτιες περιοχές (περιβάλλον υψηλή με περιεκτικότητα σε αλάτι), σε ερήμους ή περιοχές με εξαιρετικά υψηλά ποσοστά υγρασίας, το φωτοβολταϊκό αυτό πλαίσιο είναι ιδιαίτερα ισχυρό και ανθεκτικό. Εγκαταστάσεις στη Νότια Αφρική έχουν δείξει πως το διαφανές αυτό πλαίσιο αποτελεί την ιδανική λύση για εγκαταστάσεις σε θερμοκήπια. Η aleo solar προσφέρει το Solido με 60 κυψέλες και ισχύ 270-285watts.

Καθώς η ενσωμάτωση του Elegant σε στέγαστρο στάθμευσης (παρκινγκ) αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση , η aleo solar στην Intersolar προσφέρει ένα πακέτο υψηλής ποιότητας : To στέγαστρο στάθμευσης παρέχει το Arausol, μία λύση αποθήκευσης ενέργειας της Daimler,θυγατρικής εταιρίας της Γερμανικής Accumotive καθώς και για λειτουργία εκτός δικτύου αντιστροφείς της SMA. Όλα τα μέρη του συστήματος είναι συνώνυμα της Made in Germany τεχνολογίας. Το aleo laminate με ενσωματωμένο μικροαντιστοφέα και σύστημα στήριξης είναι ιδανικά σχεδιασμένο για χρήση της ηλιακής ενέργειας σε οικιακά συστήματα ιδιοκατανάλωσης. Το πακέτο 300W plug in, σε μαύρο ή ασημένιο, είναι ιδανικό για μικρές εγκαταστάσεις πχ. στο μπαλκόνι.

Ταυτόχρονα με την Intersolar η aleo solar θέτει νέα πρότυπα όσον αφορά τις εγγυήσεις: Για όλα τα πλαίσια Υψηλής Απόδοσης της aleo με ισχύ άνω των 290W, η εταιρία μας προσφέρει προαιρετική επέκταση εγγύησης προϊόντος 25 ετών. “Με αυτή την εγγύηση μακράς διάρκειας, είμαστε ο ηγέτης στην αγορά των κρυσταλλικών πλαισίων. Είμαστε σε θέση να δεσμευτούμε για αυτές τις εγγυήσεις, καθότι διεξάγουμε αυστηρούς ελέγχους σε κάθε πλαίσιο μας και είμαστε πεπεισμένοι για την ανώτατη ποιότητα τους», λέει ο William Chen, Διευθύνων Σύμβουλος της aleo solar GmbH. “Ταυτόχρονα, είμαστε ο μοναδικός κατασκευαστής που εγγυάται για τα υψηλής απόδοσης πλαίσια πως η απόδοση ισχύς τους θα ανέρχεται τουλάχιστον στο 98% για τα πρώτα 2 έτη “. Ακόμη και για τα standard πλαίσια με λιγότερο από 290W ισχύς, η εγγύηση προϊόντος επεκτείνετε και αυξάνετε από της αρχές Ιουνίου, από 10 σε 12 έτη. Παράλληλα η aleo solar GmbH παρέχει εγγύηση προϊόντος 15 ετών και εγγύηση απόδοσης 30 ετών για τα glass-glass πλαίσια της.

Νέο Ρεκόρ για τα  υψηλού επιπέδου μονοκρυσταλλικά πλαίσια της aleo : To S19 με απόδοση 18,9%  επιτυγχάνει ισχύ 310 Watts εκμεταλλευόμενο τα τύπου LHS 5-busbar για την διασύνδεση των κυψελών . Η μαύρη εκδοχή S79 αποδίδει μέχρι 305 Watts.

 
This entry was posted in ΔΙΕΘΝΗ and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.