Φωτοβολταϊκό πάρκο 1.7ΜW στο Λεωνίδιο Αρκαδίας από τη Scheuten Solar

 
8 %CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BF %CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%BF fot 330x214 Φωτοβολταϊκό πάρκο 1.7ΜW στο Λεωνίδιο Αρκαδίας από τη Scheuten Solar

Πάνελ

Ηλιακή μονάδα παραγωγής ενέργειας με χωρητικότητα τα 1,7 MW ολοκληρώνεται  στο Λεωνίδιο Αρκαδίας με ηλιακά πάνελ “Multisol” P6-66 της Scheuten Solar. Το έργο είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία της εταριείας Ευκλεία Αναπτυξιακή Α.Ε. με έδρα την Αθήνα.Το έργο ολοκληρώνεται από την συνεργάτρια της Scheuten, εταιρεία Stamenco.

Με την κατασκευή αυτού του έργου η Ευκλεία Αναπτυξιακή Α.Ε. στοχεύει στην τόνωση της ανάπτυξης στην περιοχή την βελτίωση της ποιότητας ζωής στις τοπικές αγροτικές περιοχές καθώς και στην τόνωση των μελλοντικών επενδύσεων στην χώρα.
Η Scheuten με βάση την εμπειρία της σε έργα φωτοβολταϊκών μεγάλης κλίμακας και την άριστη ποιότητα των ηλιακών πάνελ της αποτελεί μια σταθερή επένδυση για το μέλλον. Η Scheuten Hellas έχει θέσει ως στόχο να συμβάλλει ενεργά στην ανάπτυξη έργων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια χρησιμοποιώντας ολοένα και περισσότερο έξυπνες και αξιόπιστες λύσεις που εγγυώνται υψηλές αποδόσεις στον τομέα της ηλιακής ενέργειας.

 
This entry was posted in ΠΑΝΕΛ and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.