Tracker της ισπανικής Mecasolar σε 56 φωτοβολταϊκούς σταθμούς στην Ελλάδα, στο πρώτο εξάμηνο του 2012

 
64 fotovoltaika Fot 330x230 Tracker της ισπανικής Mecasolar σε 56 φωτοβολταϊκούς σταθμούς στην Ελλάδα,  στο πρώτο εξάμηνο του 2012

Tracker από την Mecasolar

Κατά τους πρώτους έξι μήνες του 2012 η Mecasolar(Fustiñana, Ισπανία) υπέργαψε συμβάσεις προμηθειών για 351 Tracker φωτοβολταϊκών, σε 56 φωτοβολταϊκούς σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα. Τα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων και 229 δύο αξόνων συστήματων, πρέπει να παραδοθούν εντός του τρέχοντος έτους.

Οι καινούργιες συμβάσεις  ανεβάζουν τον αριθμό των σταθμών παραγωγής ενέργειας, τους οποίους έχει εξοπλίσει η Mecasolar στην Ελλάδα από το 2009 μέχρι το 2011, κατά 52%!
Η Mecasolar εξηγεί την επιτυχία της στη χώρα μας,  στις πολύ καλές αποδόσεις των φωτοβολταϊκών συστημάτων με τα κινούμενα συστήματα παρακολούθησης (Tracker).

Παραδειγματικά, μια φωτοβολταϊκή μονάδα παραγωγής ενέργειας στον Λευκώνα με 98,7 κιλοβάτ(ΚW) ισχύ και μονού άξονα σύστημα παρακολούθησης της Mecasolar, παρήγαγε σε ένα χρόνο περισσότερες από 2.000 κιλοβατώρες ηλιακής ενέργειας ανά εγκατεστημένο ΚW ισχύος, σύμφωνα με ανακοίνωση της Mecasolar.
Τον Ιούνιο του 2012 η Mecasolar έφερε ένα νέο μονοαξονικό οριζόντιο Tracker στην αγορά, που δεν απαιτεί καμιά συγκόλληση κατά την εγκατάσταση.
Η Mecasolar ανήκει στην ομάδα OPDE (Fustiñana, Ισπανία).

 
This entry was posted in ΠΑΡΚΑ and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.