11 νέα φωτοβολταϊκά πάρκα από τη Δέλτα Τεχνική

 
86 deltatechniki 330x248 11 νέα φωτοβολταϊκά πάρκα από τη Δέλτα Τεχνική

11 νέα φωτοβολταϊκά πάρκα από τη Δέλτα Τεχνική

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της Δέλτα Τεχνικής, έντεκα (11) νέα φωτοβολταϊκά πάρκα βρίσκονται στο στάδιο της κατασκευής από τη Δέλτα Τεχνική Α.Ε., σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, όπως Ιωάννινα, Λαμία, Άρτα, Αμφιλοχία, αλλά και Αττική. Η περάτωσή τους αναμένεται μέχρι το τέλος του Αυγούστου 2012.

Σε μία περίοδο στην οποία οι επενδυτές είναι, δικαίως, ολοένα και επιφυλακτικότεροι στην επιλογή εταιρείας/συνεργάτη για την υλοποίηση των έργων τους, η Δέλτα Τεχνική ξεχωρίζει λόγω της μεγάλης αξιοπιστίας, της συνέπειας και της πολυετούς παρουσίας της στην Ελλάδα στον τομέα των Α.Π.Ε. Το ίδιο συνεπείς και οι θυγατρικές της, κάτω από την ομπρέλα της εμπειρίας της, συνεχίζουν την παράδοση έργων, όπως φωτοβολταϊκά συστήματα σε στέγες και ταράτσες.

Με επιλογή των καλύτερων υλικών, αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας στην κατασκευή, διασφάλιση ποιότητας ISO 9001:2008, σε άριστη συνεργασία με όλες τις τράπεζες χρηματοδότησης και με εφόδιο την 32χρονη ιστορία της, η Δέλτα Τεχνική, μία αμιγώς ελληνική εταιρεία, προσφέρει την απαραίτητη σιγουριά, ακόμα και στους πιο απαιτητικούς επενδυτές.

Περισσότερες πληροφορίεςς στο link:www.deltatechniki.gr

 
This entry was posted in ΠΑΡΚΑ and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.