Mειώσεις τιμών για τους καταναλωτές φυσικού αερίου στην Αττική

 
17 Thermansi Fot 330x248 Mειώσεις τιμών για τους καταναλωτές φυσικού αερίου στην Αττική

Φθηνότερο το φυσικό αέριο στην Αττική

Σε μειώσεις τιμών για τους καταναλωτές φυσικού αερίου στην Αττική και εκπτώσεις για νέες συνδέσεις στο δίκτυο, προχώρησε η Εταιρεία Παροχής Αερίου Αττικής.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρία προσφέρει μειωμένες τιμές κατά περίπου 8% στους καταναλωτές φυσικού αερίου, ενώ κάνει νέες προσφορές όσων αφορά την σύνδεση που περιλαμβάνουν σημαντικές εκπτώσεις στα τέλη σύνδεσης και χρηματοδότηση της εγκατάστασης θέρμανσης φυσικού αερίου.

Οι μειώσεις γίνονται με την ενσωμάτωση στα τιμολόγια του εφάπαξ ποσού έκπτωσης που έλαβε η εταιρεία από τη ΔΕΠΑ, από το Μάιο έως και τον Δεκέμβριο του 2013.

Το ενδεικτικό ύψος της μηνιαίας μείωσης της τιμής πώλησης αναμένεται να διαμορφωθεί στα 0,62 λεπτά ανά κιλοβατώρα (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) και η τιμή του φυσικού αερίου διαμορφώνεται για τους οικιακούς καταναλωτές τον Μάιο στα 7 λεπτά ανά κιλοβατώρα.

Επιπλέον, από 14 Μαΐου έως 5 Ιουλίου 2013 τίθενται σε ισχύ νέες προσφορές της ΕΠΑ Αττικής.

Συγκεκριμένα για κεντρικές θερμάνσεις κτιρίων, αυτονομίες κι επαγγελματίες και ανάλογα με την εγκατεστημένη ισχύ, δίνεται έκπτωση στα τέλη σύνδεσης που κυμαίνεται από 50% έως 100%.

Επίσης, για την ίδια περίοδο τίθεται σε ισχύ το σχήμα χρηματοδότησης της εσωτερικής εγκατάστασης θέρμανσης φυσικού αερίου απευθείας από την ΕΠΑ Αττικής, με το χρηματοδοτούμενο ποσό να ανέρχεται έως τις 12.300 ευρώ.

 
This entry was posted in ΕΙΔΗΣΕΙΣ and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.