Eκπαιδευτικό σεμινάριο FroniusServicePartner στη Θεσσαλονίκη

 
fronius Eκπαιδευτικό σεμινάριο FroniusServicePartner στη Θεσσαλονίκη

Eκπαιδευτικά σεμινάρια FroniusServicePartner

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 15 & 16 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Macedonia Palace το πρόγραμμα τεχνικής εκπαίδευσης Fronius Service Partner για εγκαταστάτες και μελετητές φωτοβολταϊκών συστημάτων.

Η Fronius  καλωσορίζει στην οικογένεια της  τους καινούριους συνεργάτες της, που έχουν πλέον τη δυνατότητα να συντηρήσουν και  να επισκευάσουν από μόνοι τους, οποιονδήποτε αντιστροφέα Fronius, είτε πρόκειται για συστήματα μερικών kilowatt είτε για μεγάλες εγκαταστάσεις της τάξεως των megawatt με το αντίστοιχο οικονομικό όφελος.

Σε μια περίοδο που η αβεβαιότητα σχετικά με το μέλλον της υλοποίησης νέων εγκαταστάσεων κυριαρχεί, η επένδυση σε προϊόντα και υπηρεσίες της Fronius μπορεί να αποφέρει σε κάθε εγκαταστάτη ένα επιπλέον οικονομικό όφελος απ τη μελλοντική συντήρηση.

Με την ιδιότητα του Fronius Service Partner μπορείτε να προβείτε σε επιτόπου αντικατάσταση του προβληματικού εξαρτήματος του μετατροπέα και όχι ολόκληρου του μετατροπέα. Έτσι είστε σε θέση να παρέχετε στους πελάτες σας την ταχύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και αποκτάτε σαφές πλεονέκτημα απέναντι στους ανταγωνιστές σας.

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια της Fronius πραγματοποιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη αλλά και διάφορες άλλες πόλεις της Ελλάδος. Είναι υποχρεωτικά διήμερα, διάρκειας 8 ωρών κάθε ημέρα και απευθύνονται σε οποιαδήποτε εταιρία ή απλό εγκαταστάτη φωτοβολταϊκών συστημάτων. Περιλαμβάνουν παρουσίαση των μετατροπέων, του προγράμματος διαστασιολόγησης Solar Configurator, της υλοποίησης τηλεμετρίας Datcom μέσω του portal Solarweb και του λογισμικού Solar.Access, και κυρίως εκτενή ανάλυση της διαδικασίας του service με πρακτική εκπαίδευση απ’ ευθείας πάνω στους inverters, όπου μαθαίνεται ο τρόπος αντικατάστασης ηλεκτρονικών εξαρτημάτων.

Για πληροφορίες σχετικά με μελλοντικά σεμινάρια, τόπους διεξαγωγής και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επισκέπτεστε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.fronius.com/en/pv-trainings  ή να επικοινωνείτε στο 2310-913544 καθώς και στο pv-support-greece@fronius.com.

 
This entry was posted in ΕΙΔΗΣΕΙΣ and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.