Συνάντηση της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΚΑ με τους Δημάρχους των ενεργειακών Δήμων της χώρας

 
14 papakonstantinou2 news 330x2201 Συνάντηση της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΚΑ με τους Δημάρχους των ενεργειακών Δήμων της χώρας

Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο Υφυπουργός ΠΕΚΑ, Γιάννης Μανιάτης, και ο Γενικός Γραμματέας Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Κώστας Μαθιουδάκης, συναντήθηκαν σήμερα, Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, με τους Δημάρχους των ενεργειακών Δήμων της χώρας. Η συνάντηση επικεντρώθηκε, κυρίως, σε θέματα που αφορούν στην Κατανομή, Διάθεση και Καταβολή του Τέλους Ανάπτυξης Βιομηχανικών περιοχών παραγωγής Ηλεκτρικού Ρεύματος από Λιγνιτικούς Σταθμούς.

Ο Υπουργός ΠΕΚΑ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ενημέρωσε τους Δημάρχους σχετικά με την υπογραφή της Υπουργικής Απόφασης που αφορά στην τροποποίηση παλαιότερης ΥΑ για το Τέλος, που κρίθηκε αναγκαία για την ολοκλήρωση της διαδικασίας που αφορά στην προγραμματική περίοδο 2007-2011, καθώς περιλαμβάνει την προσαρμογή του πλαισίου εφαρμογής στο νέο χάρτη της Αυτοδιοίκησης και της Δημόσιας Διοίκησης, όπως προέκυψε μετά την εφαρμογή του «Καλλικράτη». Επιπλέον, διευκρινίστηκε ότι ποσά που δεν έχουν απορροφηθεί κατά το τέλος της πενταετίας μεταφέρονται στην επόμενη διαχειριστική περίοδο.

Περισσότερες πληροφορίες στο link: http://www.ypeka.gr

 
This entry was posted in ΕΙΔΗΣΕΙΣ and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.