KOSTAL service: Η επιστροφή των προβληματικών αντιστροφέων γίνεται πολύ πιο εύκολα!

 
100 kostal 330x248 KOSTAL service: Η επιστροφή των προβληματικών αντιστροφέων γίνεται πολύ πιο εύκολα!

KOSTAL service: Η επιστροφή των προβληματικών αντιστροφέων γίνεται πολύ πιο εύκολα!

Όταν η KOSTAL Solar Electric στέλνει έναν αντιστροφέα προς αντικατάσταση κάποιου προβληματικού, ενεργοποιείται αυτόματα η εντολή παραλαβής του προβληματικού αντιστροφέα από την μεταφορική μας εταιρία, TNT courier. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται πλέον προγραμματισμός για την παραλαβή του. Ο προβληματικός αντιστροφέας θα παραλαμβάνεται αυτόματα από την έδρα σας, ακριβώς 2 εβδομάδες μετά την παράδοση του αντιστροφέα αντικατάστασης σε εσάς.

Υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξετε την προγραμματισμένη ημερομηνία συλλογής κατόπιν επικοινωνίας σας την μεταφορική ΤΝΤ, ώστε να συμφωνήσετε νέα ημερομηνία, πιο βολική για εσάς.

ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ – ΜΕ ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ!

Το νέο παραστατικό έχει προσαρμοστεί στη νέα διαδικασία, περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την επιστροφή και το αφαιρούμενο αυτοκόλλητο της συσκευασίας απλοποιεί την προετοιμασία του πακέτου προς επιστροφή. Το άνω τμήμα του παραστατικού σας επιβεβαιώνει ότι η παραλαβή έχει προγραμματιστεί και περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον πελάτη. Το δεξί κάτω μέρος είναι η εντολή παραλαβής για την TNT courier.

Στο μέλλον θα λαμβάνετε το δελτίο παράδοσης του προβληματικού αντιστροφέα μαζί με το δελτίο επιστροφής. Τα δυο έγγραφα θα βρίσκονται μαζί στη θήκη του δελτίου παράδοσης.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΚΙΝΗΣΕΙ Η ΝΕΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ;

Η νέα διαδικασία θα ξεκινήσει την εβδομάδα 37 / 2013. Για όλες τις υποθέσεις αντικατάστασης που θα πραγματοποιηθούν από τις 9 Σεπτεμβρίου 2013, η ημερομηνία παραλαβής έχει ήδη προγραμματιστεί. Όλες οι σχετικές πληροφορίες θα βρίσκονται στο άνω μέρος του δελτίου επιστροφής.

 
This entry was posted in ΔΙΕΘΝΗ and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.