ΣΠΕΦ: Συγχαρητήρια επιστολή προς τον νέο Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας

 
lafazanis ΣΠΕΦ: Συγχαρητήρια επιστολή προς τον νέο Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας

ΣΠΕΦ: Συγχαρητήρια επιστολή προς τον νέο Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Συγχαρητήρια επιστολή του ΣΠΕΦ προς τον νέο υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Ολόκληρη η επιστολή :

Αξιότιμε κε Υπουργέ,

Με την παρούσα επιστολή επιθυμούμε καταρχήν να σας συγχαρούμε για την ανάληψη των καθηκόντων σας ως Υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας και να σας ευχηθούμε μια γόνιμη θητεία για την ανόρθωση της οικονομίας και της Χώρας μας συνολικά.

Όπως θα γνωρίζετε ειδικότερα, ο τομέας τωνΑΠΕ και ιδίως των φωτοβολταϊκών περιήλθε σε σημαντική περιδίνηση τα τελευταία χρόνια ως αποτέλεσμα εν πολλοίς άστοχων εκτιμήσεων και πολιτικών του παρελθόντος.  Ωστόσο, με τις «αιματηρές» θυσίες και την ενεργό ώριμη συμμετοχή των χιλιάδων παραγωγών όπως προηγήθηκε, δικαιούται πλέον να αξιώνει την σταθερότητα και τον σεβασμό που του αξίζει.

Μέσα από την θωράκιση του τομέα της ενέργειας, την αναγνώριση του συστημικού ρόλου της ΔΕΗ ως βασικού προμηθευτήηλεκτρισμού στην λιανική και της συνεπαγόμενης ανάγκης ενίσχυσης της ρευστότητας της, εκτιμούμε πως οι χιλιάδες παραγωγοί ΑΠΕ που συναλλάσσονται εν τέλει (μέσω του ΛΑΓΗΕ και ΔΕΔΔΗΕ) μαζί της τροφοδοτώντας την καθημερινά με εγχώρια παραγόμενη πράσινη ενέργεια, έχουν να προσδοκούν μόνο καλύτερες μέρες.

Ο Σύνδεσμος μας με τεκμηριωμένο και επιστημονικό τρόπο είναι πρόθυμος να συνδράμει το έργο σας και για τον σκοπό αυτό προσεχώς θα αιτηθούμε συνάντηση μαζί σας.

Για τον ΣΠΕΦ με εκτίμηση,
Στέλιος Λουμάκης – Πρόεδρος
Όλγα Αγγελοπούλου – Γεν. Γραμματέας

 
This entry was posted in ΕΙΔΗΣΕΙΣ and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.