Οι αποδοτικές τεχνολογίες φωτοβολταϊκών, PERC καθιερώνονται όλο και περισσότερο

 
6 panel geld fot 330x248 Οι αποδοτικές τεχνολογίες φωτοβολταϊκών, PERC καθιερώνονται όλο και περισσότερο

PERC τεχνολογία για παραγωγή φωτοβολταϊκών προϊόντων με υψηλή απόδοση

Σύμφωνα με μια έκθεση της Energy Trend, ένα τμήμα της Trend Force ( Ταϊπέι , Ταϊβάν) οι νέες ιδιαίτερα αποδοτικές τεχνολογίες φωτοβολταϊκών PERC καθιερώνονται όλο και περισσότερο .
Οι κατασκευαστές φωτοβολταϊκών παρουσιάζονται αισιόδοξοι για το δεύτερο τρίμηνο του 2014 , καθώς οι προστατευτικές ρυθμίσεις για κινέζικα φωτοβολταϊκά προϊόντα στις ΗΠΑ εξακολουθούν να καθυστερούν να μπούν σε λειτουργία, και η ζήτηση στις αποκεντρωμένες μονάδες παραγωγής ηλιακής ενέργειας στην Κίνα αυξάνεται συνεχώς. Οι κατασκευαστές αναμένουν ότι οι πωλήσεις θα παραμείνουν μέχρι τα μέσα Ιουλίου 2014 σε υψηλό επίπεδο .
Επιπλέον, οι εταιρείες φωτοβολταϊκών επεκτείνουν τις υπηρεσίες τους για εγκατάσταση έργων, αφού η ανάπτυξη νέων έργων στην Κίνα βρίσκεται σε έξαρση.
Οι κατασκευαστές φωτοβολταϊκών επδιώκουν την παραγωγή προϊόντων φωτοβολταϊκών με υψηλή απόδοση, ωστόσο, βρίσκονται σε κρίση και δεν είναι σε θέση να κάνουν μεγάλες επενδύσεις. Έται προσπαθούν να επιτύχουν υψηλότερες αποδόσεις με τα υπάρχοντα μέσα παραγωγής .

Με την τεχνολογία PERC οι αποδόσεις φτάνουν μέχρι και το 25%.

 
This entry was posted in ΠΑΝΕΛ and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.