ΔΕΗ: Έκπτωση 10% για τις μεγάλες βιομηχανίες

 
3 dei diktio 230x347 ΔΕΗ: Έκπτωση 10% για τις μεγάλες βιομηχανίες

ΔΕΗ: Έκπτωση 10% για τις μεγάλες βιομηχανίες

Λόγω των έκτακτων συνθηκών κρίσης που επικρατούν, καθώς επίσης και λόγω του γεγονότος ότι πιθανή απειλή στη βιωσιμότητα της ελληνικής βιομηχανίας θα έθετε σε κίνδυνο τη συνολικότερη προσπάθεια ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας, ο εκπρόσωπος του βασικού μετόχου –ήτοι το ελληνικό δημόσιο– πρότεινε την παροχή έκπτωσης 10% σε όλους τους πελάτες υψηλής τάσης.

Επιπλέον αποφασίστηκε έκπτωση όγκου 10% που αφορά πελάτες της ΔΕΗ (όπως το Αλουμίνιον και η ΛΑΡΚΟ) και αφορά κατανάλωση πάνω από 1.000 MWh και έκπτωση 25% επί του τιμολογίου Α4 ως κίνητρο για την αύξηση της ζήτησης σε ώρες χαμηλής ζήτησης (νυχτερινό τιμολόγιο και σαββατοκύριακα) που αφορά την χαλυβουργία.

Η λύση εγκρίθηκε από τους παριστάμενους μετόχους και μόνο οι εκπρόσωποι του Ταμείου των Εργαζομένων της Επιχείρησης, οι οποίοι κατέχουν 7 εκατ. μετοχές της ΔΕΗ, ψήφισαν κατά. Σημειώνεται ότι την κάθετη αντίδρασή τους στην προωθούμενη λύση εξέφρασαν οι εκπρόσωποι της ΓΕΝΟΠ διά του πρώην προέδρου και νυν εκπροσώπου στο ΔΣ Νίκου Φωτόπουλου.

Πηγή:imerisia.gr

 
This entry was posted in ΕΙΔΗΣΕΙΣ and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.