Nexans: Πρόθεση συμμετοχής σε διαγωνισμούς του ΔΕΔΔΗΕ

 
3 dei diktio 230x347 Nexans: Πρόθεση συμμετοχής σε διαγωνισμούς του ΔΕΔΔΗΕ

Nexans: Πρόθεση συμμετοχής σε διαγωνισμούς του ΔΕΔΔΗΕ

Σε διαδικασίες ανάθεσης έργων ή προμηθειών, προτίθεται να συμμετάσχει η Nexans, είτε η ίδια αυτοτελώς, είτε ως μέλος κοινοπραξίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετικής της ανακοίνωση, η εταιρεία προτίθεται να συμμετάσχει, είτε η ίδια αυτοτελώς, είτε ως μέλος κοινοπραξίας, στους ακόλουθους διαγωνισμούς του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε.:

α.-  στο διαγωνισμό με κλειστή διαδικασία για την ανάδειξη αναδόχου για την προμήθεια καλωδίων και αγωγών, με αριθμ. διακήρυξης 502309. Ως ημερομηνία κατάθεσης των προσφορών για τον εν λόγω διαγωνισμό έχει ορισθεί η 15η Ιανουαρίου 2014 και ως ημερομηνία αποσφράγισης των προσφορών η 16η Ιανουαρίου 2014 ή σε περίπτωση αναβολής η νέα ημερομηνία που προς τούτο θα ορισθεί.

β.-  στο διαγωνισμό με ανοικτή διαδικασία για την «Προμήθεια και εγκατάσταση υπογείων καλωδίων 150 kv μόνωσης XLPE και καλωδίου ΠΙΛΟΤ στις διασυνδετικές καλωδιακές γραμμές: KYT Παλλήνης – Κ/Δ Αμπελοκήπων & Κ/Δ Ελευθερίας – Κ/Δ Αμπελοκήπων», με αριθμό διακήρυξης ΔΔ – 202, συνολικού προϋπολογισμού, κατά την μελέτη του ΔΕΔΔΗΕ, δέκα εκατομμυρίων διακοσίων ενενήντα χιλιάδων ευρώ (10.290.000,00 €). Ως ημερομηνία παραλαβής και αποσφράγισης των προσφορών για τον εν λόγω διαγωνισμό έχει ορισθεί η 21η Ιανουαρίου 2014 ή σε περίπτωση αναβολής η νέα ημερομηνία που προς τούτο θα ορισθεί.

Επίσης ανακοινώνεται ότι, με τη διάταξη της παρ. 3 του άρθρου 2 του Π.Δ. 82/1996, προβλέπεται ότι η εταιρεία προκειμένου να επιτρέψει στους μετόχους της, που είναι ανώνυμες εταιρείες, να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση της εταιρείας ή να τους καταβάλει μέρισμα, ελέγχει τη συμμόρφωση τους με την προβλεπόμενη από την κείμενη νομοθεσία υποχρέωση ονομαστικοποίησης των μετοχών τους.

Πηγή:capital.gr

 
This entry was posted in ΕΙΔΗΣΕΙΣ and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.