Νέο λογισμικό ρύθμισης και διάγνωσης λειτουργίας αντιστροφέων Fronius

 
Fronius inverter2 Νέο λογισμικό ρύθμισης και διάγνωσης λειτουργίας αντιστροφέων Fronius

Νέο λογισμικό ρύθμισης και διάγνωσης λειτουργίας αντιστροφέων Fronius

Το νέο δωρεάν λογισμικό Fronius Solar.Service απλοποιεί την παρακολούθηση και τη διάγνωση πιθανόν σφαλμάτων της εγκατάστασης ακόμα περισσότερο και παρέχει μια εύχρηστη και ολοκληρωμένη εικόνα του φωτοβολταϊκού συστήματος.

Μέσω του Fronius Solar.Service ο χρήστης συνδέεται απομακρυσμένα μέσω Η/Υ απευθείας στον κάθε inverter και σε κάθε περιφερειακό εξοπλισμό όπως datalogger, sensor box, string control μπορώντας να δει όλα τα δεδομένα παραγωγής σε πραγματικό χρόνο, και να κάνει χρήση όλων των μενού της οθόνης του αντιστροφέα.

Το Fronius Solar.Service δίνει τη δυνατότητα για την πραγματοποίηση των αρχικών ρυθμίσεων απομακρυσμένα σε inverter, sensor box και string control κατά την πρώτη σύνδεση του συστήματος, αλλά και εν λειτουργία σε περίπτωση που απαιτείται κάποια αλλαγή. Συμβάλλει έτσι στην εξοικονόμηση χρόνου και κόστους.

Η φιλική προς το χρήστη σχεδίαση, με την οπτική ομαδοποίηση όλου του εξοπλισμού της εγκατάστασης δίνει τη δυνατότητα για ταχύτατο έλεγχο όλων των αντιστροφέων. Εάν κάποιο στοιχείο της εγκατάστασης εμφανίσει κάποιο πρόβλημα αυτό θα αναγνωριστεί αμέσως ελαχιστοποιώντας έτσι το χρόνο αντίδρασης και εξασφαλίζοντας σταθερά υψηλές παραγωγές.

Παράλληλα, σε μελλοντικές αναβαθμίσεις του λογισμικού, θα δίνεται η δυνατότητα στους συνεργάτες συντήρησης της Fronius, Fronius Service Partners, για επιπλέον δυνατότητες χειρισμού των αντιστροφέων απομακρυσμένα βοηθώντας τους έτσι στην πράξη να παρέχουν το καλύτερο σέρβις της αγοράς στους πελάτες τους.

 
This entry was posted in ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΑΡΚΑ, ΣΚΕΠΕΣ and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.