ΔΕΔΔΗΕ: πρόσληψη έκτακτου προσωπικού στην Κρήτη, Λέσβο, Κω και Λαμία

 
DEDDHE ΔΕΔΔΗΕ: πρόσληψη έκτακτου προσωπικού στην Κρήτη, Λέσβο, Κω και Λαμία

ΔΕΔΔΗΕ

O ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού στις περιοχές:

  • Αγίου Νικολάου Κρήτης:
    Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου  χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΣΗΤΕΙΑΣ), που εδρεύει στον ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΡΗΤΗΣ
  • Ρεθύμνου Κρήτης:
    Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά, δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Δ/ΝΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΙΩΝ για της ανάγκες αυτής στην ΠΕΡΙΟΧΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ/ΕΔΡΑ) που εδρεύει στο ΡΕΘΥΜΝΟ -ΚΡΗΤΗΣ.
  • Λέσβου:
    Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΙΩΝ για της ανάγκες αυτής στη ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΕΣΒΟΥ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΕΣΒΟΥ/ΕΔΡΑ) που εδρεύει στην Νήσο ΛΕΣΒΟ.
  • Κω:
    Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Περιφέρειας Νησιών – ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΩ που εδρεύει στην Νήσο ΚΩ.
  • Λαμίας:
    Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενός (1) ατόμου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΛΑΜΙΑΣ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΑΜΙΑΣ/ΕΔΡΑ) που εδρεύει στο 2ο χλμ Ν.Ε.Ο Λαμίας-Αθηνών.

ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΑΠΟ 29.12.2012 ΕΩΣ ΚΑΙ 07.01.2013

Οι ανακοινώσεις με τα απαραίτητα έντυπα προς συμπλήρωση βρίσκονται στο:

ΔΕΔΔΗΕ:Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού

 
This entry was posted in JOBS and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.