Tα φωτοβολταϊκά πλαίσια της aleo solar με σταθερές μακροχρόνιες αποδόσεις, επιβεβαιώνει ανεξάρτητη δοκιμή

 
15 aleo 330x210 Tα φωτοβολταϊκά πλαίσια της aleo solar με σταθερές μακροχρόνιες αποδόσεις, επιβεβαιώνει ανεξάρτητη δοκιμή

Η μείωση της απόδοσης se φωτοβολταϊκά πάνελ του τύπου aleo S_02, μετά τα 10 χρόνια λειτουργίας, ανήλθε κατά μέσο όρο στο 2,73%

Φωτοβολταϊκό σύστημα με μονάδες της aleo solar, με σχεδόν δέκα χρόνια λειτουργίας, αποδεικνύει μετά από δοκιμή της ανεξάρτητης υπηρεσίας εμπειρογνώμονων MBJ Services (Hamburg), ελάχιστες απώλειες σε απόδοση. Η μείωση της απόδοσης στις 34 φωτοβολταϊκές μονάδες του τύπου aleo S_02,  μετά τα 10 χρόνια λειτουργίας, ανήλθε κατά μέσο όρο στο 2,73%.

Η aleo τονίζει σε ανακοίνωση τύπου, ότι συνήθως  για φωτοβολταϊκά πλάισια θεωρούνται απώλειες της τάξης του 0,5% τον χρόνο φυσιολογικές, ενώ οι μονάδες της εταιρείας απδεικνύουν περίπου τις μισές απώλειες.

Τα πλάισια που κατασκευάστηκαν το 2002 στην παραγωγή μονάδας Prenzlau, ελέγχθηκαν επίσης για καταστροφή των κυττάρων και αποδείχτηκε μόνο μια πολύ μικρή υποβάθμιση,  βρίσκονται αλλιώς σε άριστη κατάσταση, όπως τόνισαν οι εμπειρογνώμονες του ανεξάρτητου Ινστιτούτου MBJ.

 
This entry was posted in ΠΑΝΕΛ and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.