Μετατροπέας της REFUSOL καταλαμβάνει την πρώτη θέση σε νέα δοκιμή του PHOTON

 
61 refusol Μετατροπέας της REFUSOL καταλαμβάνει την πρώτη θέση σε νέα δοκιμή του PHOTON

Οι μετατροπείς της REFUsol καταλαμβάνουν τις πρώτες 15 θέσεις σε τεστ του Photon

Στις 18/07/2012 ο μετατροπέας  020K-SCI της REFUsol GmbH (Metzingen, Γερμανία) κατέλαβε την πρώτη θέση σε δοκιμή στο περιοδικό PHOTON, που διεξήχθη το Μάιο του 2012. Το μοντέλο με μέγιστη απόδοση 98,7% ήταν η καλύτερη συσκευή στην δοκιμή, σε συνδυασμό της υψηλής απόδοσης και του μεγάλου εύρους τάσης εισόδου.

Ο REFUsol 020K-SCI είναι τριφασικός μετατροπέας με τρανζίστορ πυριτίου. Η συσκευή επιτυγχάνει υψηλή απόδοση για όλη την ισχύ εξόδου και εισόδου,  σε συνδυασμό με  high-End τρανζίστορ και την τεχνολογία “UltraEta”, τονίζει η REFUsol.

Με το μεγάλο εύρος τάσης εισόδου από 490 έως 800 βολτ και με μόνο 40 κιλά, ο REFUsol 020K-SCI είναι ο καλύτερος στο είδος του. Επιπλέον οι συνδέσεις γίνονται γρήγορα και με ασφάλεια, όπως με όλους τους μετατροπείς της σειράς προϊόντων REFUsol 008K – 023K.

Εκτός από τον 020K-017K επίσης και άλλα μοντέλα SCI σημείωσαν επίσης πολύ καλά αποτελέσματα. Η REFUsol GmbH, με όλα τα προϊόντα της δοκιμάζονται στο PHOTON και βρίσκονται στα Top 15 προϊόντα του περιοδικού.

«Μόλις πρόσφατα βραβεύτηκαμε για την καινοτομία και την εφευρετικότητα των προϊόντων μας, τώρα με την δοκιμή του PHOTON έχει επιβεβαιωθεί για άλλη μια φορά ότι οι μετατροπείς μας είναι από τα καλύτερα προϊόντα στην αγορά.», δήλωσε ο Jochen Hantschel, Επικεφαλής του Τμήματος Ανάπτυξης και Τεχνολογίας της REFUsol.

 
This entry was posted in Uncategorized, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΑΡΚΑ and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.