Χρήσιμες πληροφορίες για αντικατάσταση συσκευών SMA

 
60 SMA service 330x248 Χρήσιμες πληροφορίες για αντικατάσταση συσκευών SMA

Aντικατάσταση συσκευών SMA

Στη пερίпτωση που θα απαιτηθεί η αντικατάσταση της συσκευής, παρέχεται από την SMA συσκευή αντικατάστασης, μειώνοντας στο ελάχιστο τη διάρκεια διακοпής της λειτουργίας της εγκατάστασης. Ο μετατροπέας αντικατάστασης αποστέλλεται κατά κανόνα εντός 24 ωρών από την κλήση  στην SMA – εφόσον ο τύπος του μετατροπέα είναι διαθέσιμος και η αποστολή του στο σημείο παράδοσης εφικτή. Στη θέση του ελαττωματικού μετατροπέα, παραλαμβάνει ο παραγωγός μια ισοδύναμη συσκευή τελευταίας τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων και των ενδεχόμενων ενημερώσεων (updates) και αναβαθμίσεων.

Επέκταση της εγγύησης

Σε περίπτωση αντικατάστασης μιας συσκευής που βρίσκεται εντός εγγύησης, ο χρόνος που απομένει μέχρι και τη λήξη της εγγύησης μεταβιβάζεται στη νέα συσκευή αντικατάστασης. Σε κάθε περίπτωση παρέχεται πλήρη εγγύηση τουλάχιστον ενός έτους για όλες τις συσκευές αντικατάστασης, είτε αυτές βρίσκονται εντός είτε εκτός εγγύησης.

Πως μπορώ να λάβω μία συσκευή αντικατάστασης;

Για αντικατάσταση μιας συσκευής μπορείτε να καλείτε  τη γραμμή τηλεφωνικής εξυπηρέτησης SMA Service Line στο 2109856666 ή επικοινωνήστε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Service@SMA-Hellas.com. Θα χρειαστεί να αναφέρετε το σειριακό αριθμό της συσκευής, τα τεχνικά χαρακτηριστικά π.χ. τις διεπαφές καθώς και το είδος της βλάβης.

Πριν προβείτε στην αντικατάσταση της συσκευής σας, θα πρέπει να φροντίσετε να κρατήσετε τυχόν πρόσθετο εξοπλισμό της αρχικής συσκευής, όπως για παράδειγμα είναι: οι απαγωγοί υπέρτασης τύπου 2, η διεπαφή RS485/BT (piggy back), οι ασφάλειες στοιχειοσειράς, τα πλέγματα εξαερισμού, η βάση στήριξης, τα καλώδια, τα τροφοδοτικά κοκ. Σε περίπτωση αντικατάστασης μετατροπέα, η συσκευή αντικατάστασης παραδίδεται με καπάκι μεταφοράς (ανάλογα τον τύπο ένα ή δύο καπάκια), το οποίο θα πρέπει να τοποθετήσετε στον προς επιστροφή μετατροπέα, κρατώντας έτσι το αρχικό σας καπάκι.

Περισσότερες πληροφορίες στο link: www.sma-hellas.com

 
This entry was posted in ΠΑΡΚΑ, ΣΚΕΠΕΣ and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.