DigiSolar: Λύση Εμπορικής Διαχείρισης για Εταιρείες Φωτοβολταϊκών Συστημάτων

 
36 digimark news 330x140 DigiSolar: Λύση Εμπορικής Διαχείρισης για Εταιρείες Φωτοβολταϊκών Συστημάτων

Λύση Εμπορικής Διαχείρισης για Εταιρείες Φωτοβολταϊκών Συστημάτων από την Digimark

Η Digimark, αναγνωρίζοντας την δυναμική του κλάδου της Ενέργειας και συνεχίζοντας τις προσπάθειές της για στρατηγική ανάπτυξη και προσφοράς καινοτόμων λύσεων Πληροφορικής, ανακοινώνει την ανάπτυξη και εμπορική διάθεση της πρώτης ολοκληρωμένης λύσης εμπορικής διαχείρισης για Εταιρείες Φ/Β Εγκαταστάσεων στην Ελλάδα.

Μέσω της πολυετούς συνεργασίας με την εταιρεία Softone, και βασισμένη στις πλατφόρμες ERPκαι CRM, το DigiSolar σχεδιάστηκε αποκλειστικά για να προσφέρει λύσεις στις απαιτήσεις μηχανογράφησης και αυτοματοποίησης των Εταιρειών που αναλαμβάνουν την εργολαβία και κατασκευή Φ/Β Εγκαταστάσεων. Παράλληλα η λύση της Digimark παρέχει ολοκληρωμένες δυνατότητες Εμπορικής Διαχείρισης, Διαχείρισης Πελατολογίου αλλά και Λογιστικής.
Κατά αυτόν τον τρόπο, καλύπτει όλες τις καθημερινές εργασίες των Φ/Β Εταιρειών, δίνοντας την δυνατότητα του οργανωμένου ελέγχου όλων των ενεργειών για κάθε πελάτη ξεχωριστά, από την αίτηση μέχρι την ολοκλήρωση του έργου, με απόλυτο έλεγχο κάθε σταδίου και του αντίστοιχου κόστους.

Πιο αναλυτικά, η εφαρμογή διαχειρίζεται ολοκληρωμένα και συστηματικά τις παρακάτω ενέργειες:

  • Αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα φ/β εγκαταστάσεων
  • Μετατροπής της αίτησης σε επαφή, πελάτη και ευκαιρία πώλησης/έργο
  • Τεχνικής – Οικονομικής πρότασης
  • Αίτησης χορήγησης δανείου προς Τράπεζες
  • Αίτησης σύνδεσης & συμψηφισμού προς ΔΕΗ και Πολεοδομία
  • Διαχείριση εγκατάστασης & συντήρησης εξοπλισμού

Με λύση DigiSolar οι Εταιρείες Φωτοβολταϊκών Εγκαταστάσεων αποκτούν ένα εργαλείο για τον έλεγχο των δαπανών και την επιτάχυνση των καθημερινών διαδικασιών, ενώ αποκτούν άμεση πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση των πελατών τους.

Η Digimark A.E. με περισσότερες από 500 εγκαταστάσεις συστημάτων ERP&CRM στην Ελλάδα διαθέτει πολυετή εμπειρία στην ανάπτυξη και παραμετροποίηση λογισμικού Εμπορικής Διαχείρισης.

Περισσότερες πληροφορίες στο link: www.digimark.gr.
Η εταίρεια συμμετέχει στην έκθεση  Ecotec 15-18 Μαρτίου (αίθουσα 5,stand B7)

 
This entry was posted in ΠΑΡΚΑ, ΣΚΕΠΕΣ and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.