Το μεγαλύτερο φωτοβολταϊκό έργο στο Abu Dhabi από την Canadian Solar και Al Fahad Group

 
47 tracker Fot 330x250 Το μεγαλύτερο φωτοβολταϊκό έργο στο Abu Dhabi από την Canadian Solar και Al Fahad Group

Φωτοβολταϊκό έργο στο Abu Dhabi από την Canadian Solar

Η Canadian Solar (Kitchener, Καναδάς) ανακοίνωσε στις 26/01/2012 μια συμφωνία προμήθειας φωτοβολταϊκών πάνελ με την Al Fahad Group, έναν όμιλο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για στρατιωτική τεχνολογία, καινοτομίες και εσωτερική ασφάλεια, καθώς και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η Canadian Solar θα παραδώσει στον όμιλο Al Fahad ηλιακά φωτοβολταϊκά στοιχεία με ισχύ πάνω από 1,5 μεγαβάτ (MW), τα οποία προορίζονται για την κατασκευή ενός από τα μεγαλύτερα φωτοβολταϊκά έργα στο Abu Dhabi.
Η Al Fahad είναι ο πρωτοπόρος όμιλος  των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στα Εμιράτα, ενώ το έργο είναι ένα εθνικό έργο, το οποίο αποφασίστηκε στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής Παγκόσμιας Ενέργειας (WFES) στο Abu Dhabi.
Για την ηλιακή φωτοβολταϊκή μονάδα παραγωγής θα χρησιμοποιηθούν τα πάνελ τύπου M-CS5A, τα οποία είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά και απόλυτα σχεδιασμένα για τις τοπικές συνθήκες. «Η Canadian Solar μας εντυπωσίασε με τις εξαιρετικές επιδόσεις, την αξιοπιστία και την ανώτατη ποιότητα», δήλωσε ο Khaled Al Othman Obaid Al Ali, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Al Fahad.
“Η ηλιακή αγορά στη Μέση Ανατολή και ιδιαίτερα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έχει μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης χάρη στη δέσμευση των κυβερνήσεων και του χρηματοπιστωτικού τομέα, όπως υποστηρίζει η Ομάδα Al Fahad.”

 
This entry was posted in ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΑΝΕΛ, ΠΑΡΚΑ and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.