H Aleo solar AG γιόρτασε τα δέκα χρόνια από την ίδρυσή της

 
6 aleo solar panel news 330x300 H Aleo solar AG γιόρτασε τα δέκα χρόνια από την ίδρυσή της

Αleo solar AG

Μετά από δέκα χρόνια από την ίδρυσή της, η aleo solar AG έφτασε σε ένα ορόσημο: Την περασμένη εβδομάδα η συνολική ονομαστική απόδοση της παραγωγής της ξεπέρασε το κατώφλι του ενός Gigawatt, φτάνοντας την απόδοση που αντιστοιχεί χονδρικά σε ένα πυρηνικό εργοστάσιο. Η συνολική αυτή απόδοση κατανέμεται σε περίπου πέντε εκατομμύρια φωτοβολταϊκά πάνελ που έχουν κατασκευαστεί μέχρι σήμερα.

Στις 18 Οκτωβρίου 2001 εγγράφηκε στο εμπορικό μητρώο η S.M.D. Solar-Manufaktur Deutschland GmbH & Co. KG, η προκάτοχος εταιρία της aleo solar AG. Τα θεμέλια του πρώτου εργοστασίου στο Prenzlau μπήκαν το Δεκέμβριο του 2001 και η παραγωγή πάνελ ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2002. Η παραγωγική ικανότητα αυξήθηκε ταχύτητα από τα αρχικά 15 Megawatt στα 390 Megawatt στα τέλη του 2011. Στα τρία εργοστάσια παραγωγής και τα εννέα παραρτήματα πωλήσεών της ανά τον κόσμο δημιουργήθηκαν περισσότερες από χίλιες θέσεις εργασίας. «Χάρη στην αφοσίωση των υπαλλήλων και τον αυστηρό προσανατολισμό στις ανάγκες της αγοράς, αυτός ο μικροκατασκευαστής πάνελ εξελίχθηκε σε έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές φωτοβολταϊκών πάνελ στην Ευρώπη» αναφέρει ο κ. York zu Putlitz, Διευθύνων Σύμβουλος της aleo solar AG.

Εδώ και περίπου δύο χρόνια ο όμιλος Bosch είναι ο κύριος μέτοχος της εταιρίας – για την aleo solar, η συμμετοχή αυτή του τεχνολογικού ομίλου επιβεβαιώνει την επιτυχημένη πορεία της.

Περισσότερες πληροφορίες στο link: http://www.aleo-solar.gr

 
This entry was posted in ΠΑΝΕΛ and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.