Aντικατάσταση των φωτοβολταϊκών πλαισίων Q125 από την Conergy

 
38 %CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BB %CE%B3%CE%B7 Fot330x250 Aντικατάσταση των φωτοβολταϊκών πλαισίων Q125 από την Conergy

Conergy

Η εταιρία Conergy θα πραγματοποιήσει ένα πρόγραμμα εκούσιας αντικατάστασης των φωτοβολταϊκών πλαισίων Q 125. Αυτή η απόφαση έχει ληφθεί επειδή υπάρχει η πιθανότητα να προκύψει ζήτημα ποιότητας στα φωτοβολταϊκά πλαίσια Q125. Στο πρόγραμμα εθελοντικής αντικατάστασης υπάγεται μόνο ένας μικρός αριθμός φωτοβολταϊκών πλαισίων. Στην Ελλάδα, εκτιμάται πως υπάρχουν ακόμη 18 φωτοβολταϊκά πλαίσια Q125 στην αγορά.

Σε αυτά τα προϊόντα υπάρχει το ενδεχόμενο να διαβρωθούν οι επαφές καλωδίου με την πάροδο του χρόνου. Αυτό μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητα φαινόμενα, όπως βολταϊκά τόξα και παρόμοια περιστατικά. Επίσης, δεν μπορεί να αποκλειστεί πλήρως το ενδεχόμενο εκδήλωσης πυρκαγιάς.

Η εταιρία Conergy παρακαλεί τους Έλληνες πελάτες της που αγόρασαν τα φωτοβολταϊκά πλαίσια με την εμπορική ονομασία “Conergy Q 125PI” να αποσυνδέσουν άμεσα τα συγκεκριμένα προϊόντα και να επικοινωνήσουν με το τμήμα σέρβις της Conergy για την δωρεάν αντικατάσταση τους μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Τμήμα σέρβις της εταιρίας Conergy τηλεφωνικά, στο: 210 9651800 ή μέσω e-mail στο: info@conergy.gr.

Περισσότερες πληροφορίες στο link:http://www.conergy.gr

 
This entry was posted in ΕΙΔΗΣΕΙΣ and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.