10ετής εγγύηση για όλα τα φωτοβολταϊκά πλαίσια του Ομίλου Solar Cells Hellas

 
35 solar cells hellas par 330x220 10ετής εγγύηση για όλα τα φωτοβολταϊκά πλαίσια του Ομίλου Solar Cells Hellas

Soltech

H Soltech AE, εταιρεία παραγωγής φωτοβολταϊκών πλαισίων ευρωπαϊκών προδιαγραφών, του Ομίλου Solar Cells Hellas, επεκτείνει την εγγύηση προϊόντος για τα φωτοβολταϊκά πλαίσια από τα 5 στα 10 έτη. Η εγγύηση θα ισχύει για όλα τα πλαίσια που κα παραδίδονται μετά από την 1η Νοεμβρίου 2011. Η εγγύηση απόδοσης παραμένει στο 90% για τα πρώτα 10 έτη και στο 80% για τα 25 έτη.

Σε δήλωση του ο κ. Πιταροκοίλης, Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Solar Cells Hellas, επισημαίνει: «Στόχος μάς είναι να προσφέρουμε τόσο στους πελάτες  όσο και στους επενδυτές μας προϊόντα εξαιρετικής αντοχής και ασφάλειας, Η 10ετής εγγύηση αντανακλά τη δέσμευση της εταιρείας μας  για την παραγωγή φωτοβολταϊκών πλαισίων υψηλής ποιότητας και απόδοσης».

H Soltech ΑΕ δραστηριοποιείται επιτυχής στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας από το 2007. Η συνολική επένδυση στον τομέα παραγωγής φωτοβολταϊκών προϊόντων περιλαμβάνει μια σύγχρονη και πλήρως καθετοποιημένη βιομηχανική εγκατάσταση στη ΒΙ.ΠΕ. Πατρών για την παραγωγή πολυκρυσταλλικών δισκίων πυριτίου ισχύος 40MWp, φωτοβολταϊκών ηλιακών κελιών ισχύος 40MWp, και φωτοβολταϊκών πλαισίων ισχύος 35MWp κατά έτος.

Περισσότερες πληροφορίες στο link: http://www.schellas.gr

 
This entry was posted in ΠΑΝΕΛ and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.