Σύστημα αποθήκευσης ηλιακής ενέργειας, SOLARWATT Energy Storage

 
solarwatt Σύστημα αποθήκευσης ηλιακής ενέργειας, SOLARWATT Energy Storage

Αποθήκευση ηλιακής ενέργειας απο την Solarwatt και Prosol

Η εταιρεία PROSOL Invest GmbH(Wildpoldsried, Γερμανία) ειδική σε συστήματα αποθήκευσης και η γερμανική κατασκεύαστρια φωτοβολταϊκών WATT SOLAR (Dresden, Γερμανία), συνεργάζονται και προσφέρουν στο μέλλον. ένα καινοτόμο, έξυπνο ηλιακό σύστημα αποθήκευσης ενέργειας, το „SOLARWATT Energy Storage“, που βασίζεται σε μπαταρίες λιθίου και φωσφορικού σιδήρου, το οποίο παράγεται από την PROSOL.
 
“Τα προϊόντα της  WATT SOLAR  βασίζονται ακριβώς όπως και τα δικά μας στην καινοτομία και την υψηλή ποιότητα” Made in Germany “, και ως εκ τούτου η WATT SOLAR είναι ένας εξαιρετικός εταίρος για μας», σχολίασε ο Christoph Ostermann, Διευθύνων Σύμβουλος της PROSOL.

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για τη συνεργασία με την PROSOL, με ηγετική  θέση στην αγορά για συστήματα αποθήκευσης λιθίου, δήλωσε ο Detlef Neuhaus, διευθυντής της WATT SOLAR GmbH.

Η PROSOL παράγει προηγμένα λιθίου συστήματα αποθήκευσης ηλιακής ενέργειας, για σπίτια και επιχειρήσεις με χωρητικότητα από 4,6 kWh μέχρι 60 kWh. Στην Intersolar 2013 στο Μόναχο, οι δύο εταιρείες παρουσιάζουν τα νέα προϊόντα τους.

 
This entry was posted in ΣΚΕΠΕΣ and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.