Η Aleo solar στρέφεται στην ιδιοκατανάλωση φωτοβολταϊκών συστημάτων

 
14 stegi1 330x2221 Η Aleo solar στρέφεται στην ιδιοκατανάλωση φωτοβολταϊκών συστημάτων

Η παραγωγή ηλιακής ηλεκτρικής ενέργειας για ιδιοκατανάλωση είναι το μέλλον

Η Aleo solar AG (Oldenburg, Prenzlau, Γερμανία ) επεκτείνει την προσφορά των προϊόντων της, στον νέο ανερχόμενο τομέα της αυτοκατανάλωσης της ηλιακής ενέργειας, αφού η αγορά στρέφεται με έντονο ενδιαφέρον προς αυτή την κατεύθυνση.

Η εταιρεία προσφέρει, μεταξύ άλλων, όλα τα στοιχεία ενός συστήματος ιδιοκατανάλωσης, καθώς και ένα πρόγραμμα κατάρτισης για τους εγκαταστάτες από την Aleo ακαδημία.

Η εκπαίδευση για την σωστή ενημέρωση και για τον σχεδιασμό ενός φωτοβολταϊκού συστήματος για ιδιοκατανάλωση είναι θεμελιωδώς διαφορετική από αυτή για φωτοβολταϊκά συστήματα με πλήρη απορρρόφηση από το ηλεκτρικό δίκτυο. Το μέγεθος της μονάδας και ο εξοπλισμός είναι προσαρμοσμένα στην ατομική συμπεριφορά κατανάλωσης.

Για το σχεδιασμό και τη διανομή των συστημάτων κατανάλωσης, η aleo ακαδημία προσφέρει σε εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους εγκαταστάτες ένα διήμερο εκπαίδευσης. Οι συμμετέχοντες λαμβάνουν, μεταξύ άλλων, έναν πρακτικό οδηγό και μια αποκλειστική διανομή λογισμικού για τον υπολογισμό του κόστους των εγκαταστάσεων κατανάλωσης και για τις λύσεις αποθήκευσης.

Εκτός από τις φωτοβολταϊκές μονάδες, η aleo παρέχει σύστημα παρακολούθησης της ηλιακής ενέργειας και τα συστήματα διαχείρισης για τη μέγιστη αποτελεσματική κατανομή του μεριδίου της ιδιοκατανάλωσης. Επίσης προσφέρει τα κατάλληλα συστήματα αποθήκευσης, για μονοκατοικίες και μικρές επιχειρήσεις. Τα νέα καινοτόμα προϊόντα που διανέμονται από την aleo solar είναι το σύστημα αποθήκευσης Bosch POWERTEC VS 5 και ο σταθμός διαχερίρισης παραγωγής S10, E3/DC, τα οποία πέρασαν ήδη στη μαζική παραγωγή, και ως εκ τούτου διατίθενται σε σύντομο χρονικό διάστημα στην ευρωπαϊκή αγορά.

 
This entry was posted in ΣΚΕΠΕΣ and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.