Με panels της ExelGroup φωτοβολταϊκά συστήματα σε 15 σχολεία και στη Σκεπαστή Αγορά της Λάρισας

 
8 %CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BF %CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%BF fot 330x214 Με panels της ExelGroup φωτοβολταϊκά συστήματα σε 15 σχολεία και στη Σκεπαστή Αγορά της Λάρισας

Με panels της ExelGroup φωτοβολταϊκά συστήματα σε 15 σχολεία και στη Σκεπαστή Αγορά της Λάρισας

Με πάνελ της ExelGroup θα υλοποιηθούν φωτοβολταϊκοί σταθμοί σε 15 σχολεία του Δήμου Λάρισας, ισχύος 10 kW ο κάθε ένας, καθώς και Σταθμού 436 kW στη Σκεπαστή Αγορά Nεάπολης.

Την προμήθεια και την εγκατάσταση των συστημάτων ανέλαβε η εταιρία Δέλτα Τεχνική, μετά από δημόσιο ανοικτό διαγωνισμό που διεξήχθη ενώ τα πάνελ που θα χρησιμοποιηθούν ανήκουν στη σειρά  ESP Series 60 poly της ExelGroup.

Η πιστοποιημένη από την TÜV Rheinland και την KIWA, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα IEC 61215 Ed.2, IEC 61730 και IEC 61701 (αντοχή σε συνθήκες αλατονέφωσης), σειρά προϊόντων της ExelGroup, ESP Series 60, έχει σχεδιαστεί με τις αυστηρότερες προδιαγραφές διεθνώς και με βαθμό απόδοσης που ξεπερνάει το 16%. Επίσης, τα φωτοβολταϊκά πλαίσια της ExelGroup διαθέτουν πιστοποιητικό ευρωπαϊκής προέλευσης (made in Europe).

Η υλοποίηση των έργων αναμένεται να έχει σημαντικά οφέλη τόσο για τα σχολεία όσο και για το Δήμο καθώς θα οδηγήσει στην ενεργειακή αυτονομία των κτιρίων, εξοικονομώντας σημαντικούς πόρους.

Παράλληλα, σημαντικά θα είναι τα οφέλη και σε περιβαλλοντικό επίπεδο, καθώς η λειτουργία των έργων θα αποτρέψει την έκλυση περισσότερων από 700 τόνους διοξειδίου του άνθρακα ετησίως.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ExelGroup, κος Σταύρος Τριανταφύλλου δήλωσε σχετικά: «Η επιλογή των φ/β πάνελ της ExelGroup για τα συγκεκριμένα έργα πιστοποιεί για ακόμη μια φορά τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των προϊόντων μας, τα οποία έχουν πλέον καθιερωθεί ως μια αξιόπιστη και ανταγωνιστική λύση στην αγορά. Συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι η αξιοποίηση της ηλιακής ενέργειας μέσω προϊόντων υψηλής ποιότητας πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα. Τέλος, μας ικανοποιεί ιδιαίτερα η εγκατάσταση συστημάτων ΑΠΕ σε δημόσια κτίρια, η οποία δείχνει το δρόμο σε όλο και περισσότερους πολίτες να επενδύσουν στην πράσινη ενέργεια με Ελληνικά προϊόντα».

 
This entry was posted in ΣΚΕΠΕΣ and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.